Acces Direct de pe 19 Iulie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
La acces direct 19 iulie 2023, discutram despre Valentin și iubita lui care au plecat la începutul lunii iulie să muncească pe litoral. Doar că, totul s-a transformat într-un coșmar, după ce au ajuns în Costinești și au văzut că nu sunt plătiți. Ba mai mult, patronul a început să îi amenințe, atunci când și-au dorit să plece. Valentin a povestit că a decis să să plece la muncă, împreună cu iubita sa, o tânără de 19 ani, dar au ajuns să fie puși la muncă și nu au fost plătiți. Bărbatul susține că patronul a devenit violent atunci când amândoi i-au spus că vor să plece din Costinești.

Acesta a mărturisit că, inițial, i-a fost promis un salariu de 3.500 de lei, care mai apoi a scăzut la 3.000 de lei net, ca într-un final, să nu își mai primească banii. Ba mai mult, tânărul spune că patronul i-a promis că va lucra legal și va avea contract de muncă, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Acces direct 19 iulie 2023 reluare

Cosmina și Alin au zece, respectiv opt ani, dar gândesc precum oamenii maturi. Cei doi încearcă, pe cât posibil să o ajute pe mama lor, după ce tatăl a murit în urmă cu câteva luni. Mariana își crește copiii alături de soacra sa, bunica Voichița.

Mariana este mama a doi copii și încearcă să le ofere o viață cât mai bună într-o singură cameră, și aceea improvizată, Cosmina și Alin merg la școală, dar își fac temele printre cărămizi și cârpe, iar fetița învață tabla înmulțirii pe un perete. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 iulie 2023 online.

În urmă cu câteva luni, soțul Marianei a murit, răpus de o boală nemiloasă. Mariana spune că bărbatul era stâlpul familiei și se asigura că nimic nu le lipsește, dar de când s-a stins din viață, cu greu își duc traiul de o zi pe alta. Femeia spune că încearcă să facă față situației, dar este dificil, având în vedere că doar ea muncește.

Acces direct reluare din 19 iulie 2023 online, complet mai jos

Iuliana susține că prietena ei a pus ochii pe casa moștenită de la tatăl său și a vrut să o transforme într-un azil. Cu toate că, inițial, a fost reticentă, femeia a acceptat și spune că a dat casa spre închiriere, nu că a fost de vânzare, așa cum au vrut inițial reprezentanții azilului. Iuliana a decis să își interneze tatăl într-un azil, după ce problemele lui de sănătate s-au agravat. Femeia a ascultat sfatul medicilor, așa că, bărbatul a ajuns într-un centru, ca mai apoi prietena ei să încerce să pună mâna pe vila cu trei etaje. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 iulie 2023 online.