Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 32 de pe 18 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 32
În episodul de astăzi in serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 32 de pe 18 iulie 2023, aflăm povestea Ioanei Nechifor (30 de ani), o tânără care nu prea are noroc în dragoste. Într-o zi, îl reîntâlnește pe Geo Aprodu (32) un vecin din copilărie, și, vrăjită de acesta, începe o relație cu el.

Ioana încearcă din răsputeri să câștige afecțiunea mamei lui Geo, însă în zadar. Femeia nu este deloc încântată de iubita fiului ei și încearcă să le pună bețe în roate.

Pe măsură ce relația lor avansează, apar tot mai multe probleme. Într-o zi, Ioana și Geo se întâlnesc cu Andra, o femeie pe care Geo pare să o știe de mult. Curioasă, Ioana îi cere mai multe detalii despre aceasta, iar bărbatul îi spune că este o clientă de-ale sale. Neîncrezătoare, Ioana investighează și afla că, de fapt, Andra și iubitul ei au avut o relație, iar acesta a mințit-o. Rănită, ea îl confrunta și se desparte de el, acuzându-l că este un mincinos, însă el îi cere iertare și o împacă.

Dar, lucrurile se complica când Andra afla că este însărcinată, știind că lui Geo nu îi plac copiii.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 32 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 32: Captiva

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 32 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 32 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”


error: Nu copiați de pe acest site!