Acces Direct de pe 2 Noiembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia de astazi la acces direct 2 noiembrie 2023, aflam ca o mamă curajoasă se confruntă cu o realitate înfricoșătoare după ce soțul ei a fost condamnat la închisoare, în urma unei încercări de omor petrecute în trecut. Cu trei copii și o istorie marcată de violență domestică, femeia trăiește acum cu teama constantă pentru propria sa siguranță și cea a copiilor săi.

O mamă curajoasă se luptă cu frica și incertitudinea după ce soțul ei, cu care a împărțit viața timp de 11 ani și cu care are trei copii, a fost condamnat la închisoare. Cu toate că acum se află în siguranță, această femeie a trăit momente de groază în trecut, când soțul ei, după despărțire, a încercat să o atace acasă în complicitate cu un alt individ. Povestea femeii, la Acces Direct.

Acces direct 2 noiembrie 2023 reluare

Femeia are trei copii, cel mai mare fiind un băiat în vârstă de 14 ani, iar celelalte două fete de 10 și 8 ani. Situația delicată a determinat separarea familiei, cu cel mai mare copil crescut de bunici. Mama își dorește să îi ofere un mediu sigur și stabil. Cu toate acestea, relația dintre frați s-a răcit, iar adolescentul de 14 ani a ales să se distanțeze de surorile sale.

Chiar dacă soțul se află acum după gratii, mama trăiește în continuare cu teama și incertitudinea pentru viitorul ei și al copiilor săi. Ea își dorește să își recâștige familia unită și să ofere copiilor o viață fericită și lipsită de frică. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 noiembrie 2023 online.

O fetiță de doar 6 ani ar fi fost victima violenței fizice din partea învățătoarei ei. Mama copilei, profund îngrijorată, aduce acuzații grave. Declarațiile Elenei, în exclusivitate pentru Acces Direct.

O situație șocantă a avut loc într-o grădiniță, unde o fetiță de 6 ani a pretins că a fost supusă violenței fizice de către învățătoarea clasei. Conform mărturiilor făcute de mama copilei, evenimentele au avut loc în contextul înlocuirii fostei educatoare.

Elena, mama micuței, a relatat, în exclusivitate pentru Acces Direct, că fetița sa a fost supusă unui comportament abuziv din partea învățătoarei, care s-ar fi plâns că fetița se îmbracă prea elegant pentru vârsta ei. Acest lucru a dus la restricționarea dietei copilei, în timp ce ceilalți copii aveau libertate de a alege alimentele.

Acces direct reluare din 2 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Mama a depus eforturi considerabile pentru a rezolva situația, discutând cu atât învățătoarea, cât și cu conducerea școlii. Cu toate acestea, situația nu s-a ameliorat, iar mama a fost profund îngrijorată pentru binele și siguranța micuței sale.

Cu atât mai mult, mama a menționat că fetița învățătoarei, care însoțea mama în sala de clasă, a pretins că ar fi fost agresată de micuță. Acest aspect a complicat și mai mult situația, determinând o tensiune crescută între părțile implicate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 noiembrie 2023 online.

„Tot timpul a spus că e mincinoasă (n.r. fetița). Învățătoarea niciodată nu recunoștea, vorbea de toate mamele și de toți copiii. De un an și ceva a venit cu fata ei la grădiniță. (…) O bătea (n.r. copila pe fetița învățătoarei), așa spunea ea, deși eu vorbeam cu fata și îmi spunea că nu”, a adăugat femeia.

error: Nu copiați de pe acest site!