Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 24 Reluare 2 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
In las fierbinti sezonul 24 episodul 24 reluare 2 noiembrie 2023 vom afla ce soluție salvatoare va avea Gianina pentru durerea de spate a lui Bobiță: „Am o licoare magică”, îi va spune aceasta după ce el se va plânge de junghiurile pe care le simte. Tot în această seară, Dalida va avea o problemă existențială: „Toată lumea face câte ceva. Eu? Eu ce fac? Nimic, absolut nimic!”, le va mărturisi aceasta cu lacrimi în ochi primarului Vasile și polițistului Robi. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 24 de pe 2 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 24 de pe 2 noiembrie 2023

Primarul din Fierbinți a trăit cu impresia că a fost premiat cu 5.000 de euro pentru cele mai multe ore de Solitaire jucate. Însă cei doi indivizi care au venit să îi înmâneze cecul… l-au păcălit: „Atenție la neatenție! Ți-am luat toate datele din calculator. Ai fost un prost că ne-ai dat accesul. Avem toate informațiile pe care încercai să le ascunzi. Dacă vrei ca toate informațiile astea să nu ajungă în presă, ai o jumătate de oră să ne bagi 5.000 de euro în cont”, l-au amenințat aceștia. Vasile nu a avut de ales decât să le transfere suma cerută.

După o săptămână în care i-a făcut ochi dulci, 24 de ore din 24, Giani i-a recunoscut vânzătoarei de la magazinul lui Oaie motivul pentru care a stat zi de zi în sufletul ei. „Vin aici, la aer condiționat… să stau și eu la răcoare, că mă omoară căldura asta! Mă ia cu leșin, cu transpirații…”, i-a spus acesta după ce a mințit-o că este îndrăgostit de ea. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 24 online 2 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 10.3 puncte de rating și 29.3% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.7 puncte de audiență și 19% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:03, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 24 reluare 2 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 24 online 2 noiembrie 2023.