Acces Direct de pe 20 Decembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Mărioara are 54 de ani și își caută cu disperare tatăl la acces direct 20 decembrie 2023, pe care nu l-a mai văzut de când avea 5 de ani, atunci când acesta a părăsit-o pe mama ei. Ei bine, nici cea care i-a dat viață nu a vrut să o crească, astfel că a dat-o în creștere bunicilor, care la un moment dat au murit, iar fata a ajuns pe mâinile unei mătușe care este și ea bolnavă. În prag de sărbători, ea vrea să se întâlnească cu părinții ei.

Dispariția misterioasă a tatălui îi macină sufletul Mărioarei. De jumătate de veac își caută tatăl cu disperare. Mărioara mărturisește că vede și acum în față chipul blând al părintelui său. Întrebată de către invitații Acces Direct dacă cunoaște motivul pentru care părinții ei s-au despărțit, Mărioara a precizat că nu știe care ar fi putut fi cauza care a dus la separare, însă știe că cea care i-a dat viața s-a întors la primul soț, la scurt timp după cea ea s-a născut.

Acces direct 20 decembrie 2023 reluare

O mamă trăiește cea mai grea situație din viața ei. Copilul ei și-a dat ultima suflare la sute de kilometri distanță de casă. O ipoteză șoc se conturează. Băiatul nu a fost dus la timp la spital. Ce detalii au ieșit la iveală despre moartea suspectă! Un telefon urgent le-a dat părinților o veste care le-a cutremurat și schimbat complet existența. Aceștia au aflat că fiul lor de doar 16 ani a murit subit, în niște condiții suspecte.

În cadrul intervenției telefonice pentru emisiunea Acces Direct, femeia a precizat că nimic nu va înlocui durerea pe care decesul fiului ei a lasă-o în sufletul ei. Aceasta susține că ea, soțul și doi dintre cei trei copii pe care îi are cu bărbatul alături de care formează o familie au plecat la muncă, în Austria pentru a-și rezolva treburile din România, aceștia s-au chinuit să îl aducă și pe băiatul de 16 ani, cel de-al treilea copil, cu ei la muncă. Și au reușit.

Au ieșit la iveală imagini cumplite din casa groazei. Doi copilași au fost bătuți cu sălbăticie de proprii părinți. Ancheta scoate la iveală detalii tulburătoare. Mama și tatăl aveau un plan diabolic pentru soarta frățiorilor. Un personaj rupe tăcerea. Iată declarațiile bunicii din partea tatălui! Imaginile cu copilașii loviți crunt și maltratați de cei doi părinți sunt greu de descris prin cuvinte. Țipetele celor mici sunt asurzitoate. Cazul este pur și simplu cutremurător și de o violență fără precedent. Reporterii Acces Direct au obținut informații șocante din dosar.

Bunica paternă a făcut dezvăluiri terifiante, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei intervenții telefonice pentru Acces Direct. Femeia susține că cei doi părinți și-au agresat fără milă cei doi băieței, încă de când aceștia au venit pe lume. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 decembrie 2023 online.

Acces direct reluare din 20 decembrie 2023 online, complet mai jos

O mamă este disperată pentru că nu mai stime nimic de fiica ei de 16 ani, care ar fi fugit de acasă cu un băiat tot de vârstă ei. Deși a apelat la toate modalitățile în încercarea de a da de urmă ei, ce este mai grav este că fata este însărcinată în 5 luni, iar mama nu știe nimic de aceasta. Iată. ce detalii au ieșit la iveală în acest caz! Tatăl nu mai are liniște. Fiica a plecat pe furiș sau a fost răpită? I-a interzis să mai ia legătură cu familia. Cine este persoana care o ține închisă cu forță.

Au trecut zile întregi de când părinții nu și-au mai văzut fata. Într-o seară, din senin, fiica acestora a plecat de acasă fără să spună nimic. Din ce au aflat, se pare că minoră ar fi acasă la un băiat pe care l-ar fi cunoscut pe internet, iar părinții se tem că aceasta ar fi în pericol. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 decembrie 2023 online.