America Express Drumul Soarelui Episodul 40 – 20 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Ultima zi din etapa semifinală de la America Express sezonul 2 drumul soarelui episodul 40 online 20 decembrie 2023, debutează cu un moment extrem de emoționant între cele patru echipe ajunse până în stage-ul nouă, după lungi lupte și misiuni ce au făcut pe fiecare în parte să simtă că a trăit mai multe vieți într-o singură clipă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 40 integral 20 decembrie 2023.

Confruntările între echipe și intrigile dintre perechi nu au lipsit. Drumul Soarelui a provocat pe fiecare în parte și a distrus bariere ce păreau a fi indestructibile, au ieșit la suprafață noi reflexii ale caracterelor fiecărui participant la show, au plâns, au râs și s-au îmbrățișat cu zâmbet pe chip, dar și cu amar în inimă deseori. Și e uman, și e natural, spunem noi! Judecata o lăsăm doar în mâna Zeului Soare care singur are puterea de a decide cine rămâne și cine pleacă la finalul bătăliei de pe meleagurile Americii Latine.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 40 complet 20 decembrie 2023

La sfârșitul unei misiuni ce a apăsat greu pe umerii tuturor și i-a provocat să îmbrace haina eroilor din flăcări, bomberos, a căror capă este scrum de cele mai multe ori, concurenții au experimentat la scară mai mică ce înseamnă lupta cu neiertatorul foc ce mistuie tot în jur. Asta au trăit ieri concurenții noștri și, așa cum Irina Fodor i-a anunțat, au fost momente cu puternic impact emoțional.

O echipă a devenit finalistă după ce a obținut biletul de aur spre Buenos Aires, restul echipelor pleacă în… ultima cursă pentru ultima șansă din sezonul 2 America Express. Finalul cursei din ediția de ieri a păstrat suspansul rezultatului pentru seara de 20 decembrie 2023, când telespectatorii au aflat prima echipă finalistă din sezonul 2 America Express. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 40 online 20 decembrie 2023.

După mii de kilometri, concurenții sunt tot mai aproape de marea finală America Express! Echipa care a primit mult râvnitul bilet spre Buenos Aires se bucură de o pauză binemeritată, iar celelalte vor pleca în ultima cursă pentru ultima șansă din acest sezon. Sfințișorii colectați pe traseul etapei devin extrem de importanți în ecuația cursei.

Înainte de toate, a urmat mult așteptatul bilanț al punctelor adunate de fiecare pereche cu ajutorul cartoanelor. Analiza întrecerii de ieri a adus mari surprize. Pe primul loc la Irina Fodor au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar nu au făcut ultima probă așa cum ar fi trebuit, anunță prezentatoarea TV.

Povestea berii din Argentina începe odată cu sosirea imigrantilor pe aceste meleaguri. Un ceh pe nume Otto Schneider provenit dintr-o familie cu tradiție de bereri aducea în 1912 un brand original de bere, fiind de altfel considerat drept primul berar al țării. Apropierea de port, accesul la calea ferată, sutele de imigranți și apa dulce au stat la baza tradiției cerviceriei din Santa Fe. Dezvoltând rapid gustul pentru bere, localnicii au început să o bea cu butoiul și astfel se năștea o nouă tradiție.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 40 online 20 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Echipele au avut de trecut testul ingredientelor pentru diferite tipuri de bere, apoi au avut de pregătit restaurantul pentru clienți, totul sub presiunea timpului pentru că, să nu uităm, sunt toți într-o cursă eliminatorie. Romică Țociu a întâmpinat probleme la așezarea meselor pentru clienți „încasând” o căzătură de zile mari chiar sub ochii fiului său.

Berea și prăjiturile Alfajores specifice zonei devin punctul central al acestei probe. Participanții trebuie să descopere și să aprecieze aromele și secretele tradițiilor culinare locale, într-un efort de a câștiga avantajul timpului în competiție.

Cu soarele ce coboară încet spre orizont, echipele își pregătesc strategiile pentru a face față provocărilor. Zeul Soare continuă să fie martorul aventurilor lor, până la final, când soarta unei echipe din competiție va fi la mâna sa!

Alături de echipele din cursă aflăm cum se gătesc celebrele Alfajores, un desert iubit de toate vârstele în Argentina. Dar concurenții nu trebuie să uite că suntem într-o cursă extrem de importantă, unde orice greșeală poate costa scump, de aceea se instalează tensiunea între Giulia și Vlad. Discuțiile dintre ei devin din ce în ce mai aspre: „Gata, oprește-te! Stop!”, îi spune Vlad Huidu soției sale, care i-a atras atenția destul de dur că a făcut din greșeală o prăjitură în plus și au primit două minute de penalizare. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 40 complet 20 decembrie 2023.