Acces Direct de pe 20 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Clipe cumplite într-o familie la acces direct 20 noiembrie 2023! Un copil de 13 ani și-a pus capăt zilelor, după ce ar fi fost bătut și chinuit de mamă în nenumărate rânduri. Sora lui care a fost adoptată de către o altă familie a mărturisit cum se comporta mama lor și că de fiecare dată îi bătea cu bâte.

Tragedie de nedescris! Un tânăr de 13 ani s-a omorât din cauza mamei lui, deoarece femeia își pedepsea copiii de fiecare dată și îi bătea. Deși sora lui susține că avea condiții ca să-i crească, aceștia primeau mereu mâncare stricată sau acră.

Acces direct 20 noiembrie 2023 reluare

Sora tânărului de 13 ani susține că mai sunt doar patru frați acum. Ea a fost adoptată de către o altă familie. Aceasta a declarat că a vorbit cu colega fratelui său și tânărului îi spunea tot timpul că mama lui îl bate și că nu-i dă să mănânce, astfel că vrea să-și pună capăt zilelor decât să mai trăiască în chin.

”Am mai rămas 4, eram 6. Fratele meu natural este cu tatăl meu biologic. N-am dus o copilărie deloc plăcută cu mama mea. Mă bătea, mă pedepsea. Dacă greșeam sau dacă mâncam dulciuri. Ne punea pe toți și avea bâte.

Nu voia să ne dea mâncare, ne dădea rece, sau acră, sau stricată. Avea ce să ne dea să mâncăm, dar nu voia. Ne lăsa singuri acasă. Nu voia să ne zică unde pleacă sau ce face. Uneori ne închidea și în casă ca să nu ieșim afară.

Am stat până la 12 ani. Am vorbit cu colega lui și i-a spus: “Iar mă bate acasă, iar nu-mi dă să mănânc. Mă ceartă, iar mă închide în baie și i-a spus: Eu astăzi mă omor.”, a declarat fetița bătută de mama ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 noiembrie 2023 online.

Cea care a adus adoptat-o pe sora băiețelului mort a declarat că atunci când a venit la ea, adolescenta era foarte slabă și era un copil necăjit de către mama ei naturală.

Acces direct reluare din 20 noiembrie 2023 online, complet mai jos

”Când am luat-o era slabă și amărâtă. A venit murdară cu o geacă. A fost un copil necăjit. Copiii au mai vorbit cu ea. Au fost chinuiți și necăjiți.”, a declarat mama ei vitregă, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 noiembrie 2023 online.