Clanul Sezonul 3 Episodul 11 Reluare 20 Noiembrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
​David încă este alături de Ciomag in clanul sezonul 3 episodul 11 reluare 20 noiembrie 2023, în speranța că va afla ceva despre adevărata lui familie. „M-ai dus la casa copilăriei mele, dezaxatule. Zi cum a fost și te las în pace. Știu că nu a fost ideea ta să mă furi”, va spune, disperat, David. „Măcelaru te-a răpit de la mă-ta. L-a distrus pe frac-tu și tu lingi pământu pe care calcă el.

Eu te-am salvat de gabori și ți-am gâdilat creieru să scoți amintirile de era îngropate în tine. Ești un mare trădător”, îi va spune bărbatul care i-a distrus copilăria. Ce va reuși David să afle despre el, vedem în doar câteva ore. Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 11 de pe 20 noiembrie 2023, in reluare.

Clanul sezonul 3 episodul 11 de pe 20 noiembrie 2023

Pe de altă parte, Pelicanu și Iulică au un nou plan de a-și elimina dușmanii și vor descoperi că Sofia, de fapt, nu a dispărut din peisaj: „S-a făcut planu. Da’ un detaliu nu ți-a sărit în ochi? Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Aia e. Poa` să pună mâna pe munculița făcută de Peliclan…toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”, își va da seama Pelicanu. Ce pun la cale cei doi, aflăm într-un nou episod. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 11 complet 20 noiembrie 2023.

În secția de poliție, Tudor își dă seama că se întâmplă ceva ciudat, iar sentimentul său se va adeveri. Sergiu are un plan în urma căruia un personaj își va pierde viața. „Idioților!!” – e tot ce mai poate Tudor să zică.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 11 online 20 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu. Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 11 reluare 20 noiembrie 2023.