Acces Direct de pe 21 Decembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Scandal fără precedent între Geta și vecinul ei la acces direct 21 decembrie 2023! Femeia nu mai are liniște și susține că se află în război cu cel care locuiește lângă gardul ei. Geta susține că vecinul a pus otravă pe lângă gard și le-a dat la câini cu spray paralizant în ochi. Iată de la ce a pornit totul între ei!

Geta susține că scandalul dintre ea și vecin a început în urmă cu trei ani atunci când soția lui a fost bătută și a dată afară din casă, iar Geta a primit-o la ea pentru a sta trei zile în locuința ei. Geta are doi câini, iar unul dintre ei este un ciobănesc caucazian care a fost chinuit de vecin, după ce i-a fost dat cu spray în ochi și era să fie otrăvit.

Femeia a mărturisit la Acces Direct că se află în proces cu vecinul ei după ce au avut parte de mai multe incidente neplăcute. Vecinul i-ar fi cerut la 5.000 de lei în instanță, deoarece câinele i-ar fi stricat gardul, însă procesul a fost câștigat de Geta și bărbatul are să îi dea bani.

Acces direct 21 decembrie 2023 reluare

Purtătorul de cuvânt al vecinului este și el cel care este deranjat de câinii care nu i-ar da pace. Bărbatul susține că aceștia sunt agresivi și fiul său de numai patru ani a rămas cu traume după ce aceștia ar fi sărit pe gard.

Costică s-a întâlnit cu un vecin care i-a dat o veste tristă. Acesta i-a spus că mama lui a murit, însă Costică a rămas șocat, deoarece sora, dar și fratele lui nu l-au anunțat de decesul mamei sale. Costică susține că apartamentul în care stătea aceasta a fost vândut, iar el nu a știut nimic despre acest lucru. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 decembrie 2023 online.

Acesta susține că ultima dată a văzut-o pe mama lui în 2004, iar de atunci nu a mai păstrat legătura cu ea, pe motiv că nu avea numărul ei de telefon. Bărbatul susține că frații lui au fost cei care au vândut apartamentul din București în care femeia locuia fără să îi ceară lui acordul.

Acces direct reluare din 21 decembrie 2023 online, complet mai jos

”Am 68 de ani. Noi suntem 3 frați, doi băieți și o fată. Sor-mea s-a măritat și s-a mutat la casa ei, eu m-am însurat și m-am mutat la casa mea și a rămas fratele meu vitreg. M-am dus la magazin și acolo m-am întâlnit cu un fost coleg de școală și după mi-a spus că a murit mama. Nu am numerele lor de telefon și în 2008 m-am mutat la țară.

Ultima oară am văzut-o în 2004. Nu eram certați. Nu s-a întâmplat absolut nimic, ei știau unde stau aici la țară. Puteau să vină să mă anunțe când a murit maică-mea. Fratele a vândut apartamentul din București, nu știu cum l-a vândut și s-au mutat ei la bunicii lui nevasta-sa, cred. Mama mai avea o casă în Olt casa de la părinți, nu știu ce s-a întâmplat cu proprietatea.”, a declarat Costică, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 decembrie 2023 online.