Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 17 Reluare 21 Decembrie 2023 – Final de Sezon

lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 online 21 decembrie 2023
Petru află că, de fapt, între el și Alice nu s-a întâmplat nimic in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 online ultimul episod 21 decembrie 2023, iar Gianni își începe planul de răzbunare. Otilia descoperă adevărata față a fiicei sale și nu o mai acoperă, iar Petru și Lia își petrec o ultimă noapte împreună. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 de pe 21 decembrie 2023, integral..

Elena îi aduce contractele Liei, însă aceasta este distrasă în timpul discuției. „Se împlinește un an de când a murit tata și nu mă gândesc decât la asta”, îi dezvăluie tânăra. „Te înțeleg”, îi spune Elena. „A fost cel mai bun tată din lume (…) Dacă treci pe la Gianni (…) e pentru Carla, i-am luat asta”, spune Lia.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 de pe 21 decembrie 2023

Gabi îi spune lui Pavel că a sunat-o Fabian: „Ți-ai făcut griji degeaba.” Însă tânăra crede că este ceva suspect, deoarece fratele ei s-a întors la Londra, deși îi spusese că are probleme acolo și nu are cum să se ducă. Însă, în acest timp, El Capitan și Tică îi arată lui Petru o fotografie a lui Fabian, făcută la Gianni. Petru își face griji pentru ceea ce ar putea însemna faptul că Gianni l-a lăsat pe fratele lui Gabi în viață, după atac. El Capitan și Tică le cer ajutorul lui Moni și Toni pentru a afla mai multe despre Fabian de la Rusu.

„Poți să bei și tu liniștită cu Rusu, fără ca noi să facem mișto de tine”, îi spune Toni lui Moni. Ulterior, Moni află de la Rusu că Gianni pregătește ceva „exploziv”. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 online 21 decembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Lia și Dana vin în vizită la Maria, Marcel și Sorin. „Mi-a fost foarte dor de voi”, le spune tânăra. „Mama mereu se roagă pentru tine”, îi spune Sorin. „Noaptea, cu voce tare, nu pot să dorm”, completează Marcel. „Mai întâi Lia are să vă spună ceva”, le comunică serioasă Dana. „Ești gravidă?” întreabă Maria.

Lia îi anunță că pleacă în Australia și că va sta un an acolo: „Merg să muncesc și să stau departe de Petru.” „Vrei să fugi”, concluzionează Marcel. „Sunt doar amărâtă că pleci”, îi spune Maria. „O să te sprijin în alegerea ta.” Lia o întreabă pe Maria dacă vrea să se ducă împreună la mormânt la tatăl ei. Sorin se oferă să le ducă.

Pavel îi spune lui Petru că a aflat că Fabian s-a întors la Londra. Însă Petru îi spune că minte, deoarece a fost văzut cu Rusu. „Dacă Gianni l-a lăsat în libertate, înseamnă că pune ceva la cale”, spune Petru. Pavel îi cere explicații soției sale și o pune să-l sune pe Fabian. După ce Fabian nu-i răspunde la telefon, Gabi îl sună pe Virgil pentru a-i arăta lui Pavel că nu are dreptate. Dar tânăra află că fratele ei mai mic nu s-a întors în Londra.

Pavel îi spune lui Petru ce s-a întâmplat cu Gabi. Cei doi sunt îngrijorați de ce ar putea face Gianni. „Carla ne-a avertizat”, îi spune Petru.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 complet 21 decembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

„Trebuie să accepți să mergi la terapie”, îi spune Otilia lui Alice. Ea și Andi vor să o convingă să meargă la terapie. Tânăra chiar îi amenință că se va arunca de la balcon dacă nu o lasă în pace.

Petru o sună îngrijorat pe Lia pentru a-i spune că are motive serioase să creadă că Gianni pune ceva la cale. De asemenea, îi spune despre situația cu Fabian. Acesta ar vrea să rămână peste noapte alături de ea, pentru a o proteja, însă Lia nu este de acord. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 17 de pe 21 decembrie 2023