Acces Direct de pe 22 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Loredana ne destaiunuie la acces direct 22 decembrie 2023 ca este tot mai speriată de când băiețelul ei este departe de ea și a fost dus într-o ascunzătoare secretă de tatăl său. Loredana nu mai știe nimic de băiețelul ei din data de 18 decembrie și chiar dacă s-au făcut descinderi la diferite adrese, micuțul este de negăsit.

Aceasta și-a dorit din suflet să devină mamă timp de 15 ani, însă minunea i s-a întâmplat la vârsta de 45 de ani, chiar dacă sarcina a fost una cu risc. Băiețelul s-a născut perfect sănătos, iar acum are vârsta de trei ani și șase luni.

Acces direct 22 decembrie 2023 reluare

Femeia s-a cunoscut cu fostul ei partener în anul 2004, însă din anul 2018 au început problemele atunci când bărbatul s-a mutat în Belgia ca să lucreze acolo. Loredana a mărturisit că atunci când a mers la el a observat că este foarte schimbat și că nu mai este bărbatul pe care l-a cunoscut la început. Aceasta susține că se comporta foarte urat cu ea și că nu-i dădea explicații cu privire la comportamentul său, pe motiv că nu este treaba ei.

”Am 48 de ani și băiețelul are 3 ani și 6 luni. Cu foarte multe tratamente, 15 ani de zile am așteptat să am un copil. Noi ne-am cunoscut în Italia în 2004, am fost împreună foarte mult timp, în 2021 ne-am despărțit. Am locuit în Italia, în 2018 mi-a zis că vrea să meargă în Belgia să lucreze acolo pentru un salariu mai bun. Am lucrat amândoi în același loc.

El a plecat în anul 2018 în Belgia, eu am rămas în Italia. Când am ajuns acolo am observat că el era total o altă persoană. A început să fie foarte autoritar cu mine și mi-a zis că nu am dreptul să pună întrebări și că nu fac parte din familie. Când s-a născut copilul a fost și el bucuros, el a asistat la nașterea copilului.”, a declarat Loredana, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 decembrie 2023 online.

Loredana nu mai are liniște și nu mai știe nimic de băiatul ei din data de 18 decembrie. Fostul partener a fost cel care l-a vizitat pe micuț, iar mai apoi a fugit cu el. Loredana a mărturisit că a observat că bărbatul avea o mașină închiriată. Cei doi au avut mai multe procese pentru custodia băiețelului de-a lungul timpului.

Acces direct reluare din 22 decembrie 2023 online, complet mai jos

”Mi-a zis că nu mă mai suportă că nu mai vrea să stea cu noi. Copilul a început să plângă. S-a suit la volan și a vrut să plece, iar eu m-am urcat în mașină când era în mers. Mi-a zis că sunt o femeie care nu mă mai suportă. Noi am avut o gramadă de procese pentru custodie.

Anul acesta, m-am trezit că cineva bate la ușă. Am tot auzit că este cineva afară, după care am văzut că mi se deschide camera de la vizor. L-am văzut pe tatăl copilului la ușă. Eu m-am speriat foarte tare când l-am văzut. Pe 12 decembrie am mers cu copilul la doctor și am primit la tratament. Pe 18 decembrie a furat copilul. L-a luat cu o mașină închiriată.”, a mărturisit Loredana, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 decembrie 2023 online.