Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 17 – 22 Decembrie 2023 – Final de Sezon

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral
Eva și Victor se pregtesc de nuntă, iar Doina se îndrăgostește, la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 17 online ultimul episod 23 decembrie 2023. Diana îi povestește de ce a ales să copieze designul. De asemenea, îi spune că Roxana i-a cerut banii înapoi. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 17 complet 22 decembrie 2023.

Sergiu vrea să afle ce se întâmplă cu Victor. Acesta îi spune de nesiguranțele care au apărut în ultima perioadă. Tânărul crede că nu mai este persoana potrivită să conducă firma. Însă Sergiu îi spune că este doar în proces de maturizare. „Ăsta este efectul femilor asupra bărbaților. Pur și simplu, nu-i lasă să se dezvolte, să-și dezvolte capacitățile”, adaugă el.

„Dacă a făcut ceva Eva a fost să mă ajute să deschid ochii”, susține Victor, care crede că înainte avea doar o falsă senzație că este încrezător și pregătit. „Tu ești un superbărbat (…) Dacă nu erai băiatul meu, făceam un copil cu tine”, mai spune Sergiu, care crede că viața este despre surprize. Violeta îi întrerupe să-i anunțe că fratele ei a ajuns în aeroport.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 17 de pe 22 decembrie 2023

Luminița află de la Vlady de ce a fost dată afară Diana: „Nu e bine deloc.” Flory îi surprinde discutând, însă cei doi nu-i spun despre ce vorbeau. Tânăra își alege rochia pentru nuntă. „Despre ce nimicuri vorbeați?” „Voiam să-ți iau un cadou și am rugat-o pe mama să m-ajute”, îi spune el. „Ești sigur că nu vorbeați despre Diana?” întreabă ea.

„Care Diana?” răspunde el. Cocuța îi spune Luminiței că vine Eduard Trandafir, fratele Violetei: „Trebuie să mă gândesc ce pot să fac cu această informație.” Ulterior, Flory află de la Lara că Diana a fost la ei în casă. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 17 de pe 22 decembrie 2023.

Eduard Trandafir se oprește mai întâi la un magazin de bijuterii. La intrare se întâlnește cu Doina. Doina vrea să-i cumpere Evei un colier deosebit, iar Eduard dorește o pereche de cercei la fel de deosebiți. „Eu nu iau decizii așa de repede, dar de data asta am știut ce caut”, îi spune Doina. „Dacă nu știi ceea ce cauți, nu înțelegi ce-ai găsit.”

Eduard îi cere părerea Doinei despre cerceii aleși de el: „Îi iau pentru nepotul meu.” Acesta vrea să-i dăruiască viitoarei soții a nepotului său. Doina este puțin surprinsă de prețul colierului, însă consideră că merită. Eduard îi povestește că locuiește în State, iar Doina este impresionată de galanteria bărbatului.

Victor Popescu îi face o vizită Evei. Acesta vrea să afle dacă este supărată pe el, dar tânăra îl asigură că nu este cazul. Medicul consideră că Eva merită pe cineva care să o iubească și care să-i fie alături tot timpul, nu doar până se naște copilul.

„Mai aveți loc de un Victor?” întreabă Victor Pop. „Ce faci aici?” îl întreabă Eva. „Ce face el aici”, spune Victor Pop, arătând spre medic. „Tocmai plecam”, spune medicul. „Nu, nu e nevoie. Suntem toți trei adulți și cred că ne putem înțelege. Ok sau poate nu”, susține Eva. Tânăra îl întreabă dacă nu vrea să vină și el la nuntă, însă medicul nu crede că ar fi potrivit. Și nici Victor Pop.

Eva și Victor ajung din nou la ceartă din cauza geloziei. „Diana e fosta ta logodnică, el e doar un prieten”, îi spune Eva viitorului său soț. „Da, care vrea să fie mai mult decât un prieten”, completează Victor. „Eu chiar nu vreau să ne certăm înainte de nuntă”, spune Eva.

„Nici eu. Îmi pare rău, m-am luat iar cu geloziile”, susține Victor. „Măcar recunoști că ești gelos”, răspunde Eva. „Da, recunosc. Pentru că te iubesc”, îi spune el. Eva se pregătește pentru a-l cunoaște pe unchiul lui Victor.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 17 de pe 22 decembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Diana și Felicia îl invită la cafea pe Dragoș: „Avem o mică problemă. Ai putea să ne dai partea înapoi?” „Ce parte?” întreabă tânărul. „Partea de bani pe care ți-am dat-o”, specifică Diana. Dragoș râde: „Hai că asta-i bună.” Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 17 online 22 decembrie 2023.