Acces Direct de pe 24 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Liliana ne destainuie la acces direct 24 noiembrie 2023 a trecut printr-o situație dificilă cu familia soțului ei, după ce partenerul ei de viață a suferit un AVC, iar acesta suferă de mai multe probleme de sănătate. În perioada de recuperare, cumnatul Lilianei l-ar fi sechestrat pe acesta într-un apartament și nu ar fi lăsat-o să îl vadă.

Femeia susține că problemele cu familia soțului ei au început atunci când partenerul ei de viață a suferit un accident vascular cerebral. Soțul Lilianei în vârstă de 46 de ani a fost agent șef de poliție, iar fratele lui are aceeași meserie ca el.

Acces direct 24 noiembrie 2023 reluare

Liliana vorbise cu soțul ei să meargă în concediu alături de fiica lor, moment în care acesta a fost găsit inconștient în locuința lor, iar la fața locului a ajuns ambulanța. Bărbatul a fost resuscitat și a avut nevoie de o perioadă de recuperare, însă și în prezent, acesta face ședințe cu specialiști pentru a-și reveni.

”Problema a început în momentul în care soțul meu a suferit un AVC, anul ăsta. Soțul meu avea mai multe probleme de sănătate care i-au provocat acest AVC, diabet, probleme cu tensiunea, are probleme la ochi. Noi mergeam frecvent la spital. Soțul meu încă lucra pentru că are 46 de ani. Era agent șef de poliție.

Din păcate, eu nu eram acasă cu fetița mea atunci când s-a întâmplat AVC-ul. Am aflat în ziua respectivă. Un băiat care ne ajuta la treburile gospodărești l-a găsit pe soțul meu căzut în casă, leșinat. Era inconștient.

Doctorii ne-au mai spus că au mai fost multiple AVC-uri cu o zi înainte. Eu eram într-un concediu cu fiica mea, fiind un concediu stabilit de comun acord cu soțul meu. Ambulanța a venit la noi în casă și l-au resuscitat. Când m-am întors soțul meu era la Terapie Intensivă.

Reușește să scoată câteva cuvinte. Ne recunoaște. Este conștient. Se ridică și merge până la baie cu ajutorul unui baston. Nu poate mânca pentru că partea dreaptă este afectată. Noi facem recuperare.”, a declarat Liliana la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 noiembrie 2023 online.

Tot aceasta susține că atunci când soțul ei a suferit un AVC, soacra a fost cea care a pus mâna pe telefonul lui, însă nu știe care este motivul. După ce soțul ei a fost externat din spital, fratele lui a fost cel care a mers după el, iar acesta a închiriat un apartament în Târgoviște, acolo unde l-a ținut. Liliana nu era lăsată să își vadă partenerul și să-l ia acasă, însă femeia a apelat la ajutorul autorităților, iar în urmă cu două săptămâni a reușit să fie alături de el.

Acces direct reluare din 24 noiembrie 2023 online, complet mai jos

”Pe soacră nu a interesat-o starea de sănătate a soțului și a vrut să pună mâna doar pe telefonul lui mobil. Nu știu ce era în telefon. Până acum 2 săptămâni nu m-a lăsat să-mi văd soțul. Cumnatul meu mi-a spus că îl ia el din spital pe soțul meu.

A închiriat un apartament în Târgoviște și a zis că îl duce pe soțul meu pentru a face recuperare pentru că la noi nu are cine să vină să-i administreze tratamentul. I-am zis că vreau să stau la soțul meu și nu mă lăsa să îl văd. De 2 săptămâni eu am reușit să-mi văd soțul. Am reușit cu ajutorul poliției să-mi iau soțul.”, a mai declarat Liliana la Acces Direct 24 noiembrie 2023 online.

error: Nu copiați de pe acest site!