Lia Sotia Sotului Meu Sez. 2 Episodul 13 Online 23 Noiembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 13 online 23 noiembrie 2023

Lia și Petru află că Alice ar putea fi însărcinată cu Răzvan in episodul 13 sezonul 2 lia sotia sotului meu 23 noiembrie 2023. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 13 de pe 23 noiembrie 2023, integral…

Alice îi face o vizită doamnei doctor, iar aceasta îi spune că a avut un avort spontan. „Nu, nu e posibil”, spune Alice. „Îmi pare rău, ați pierdut copilul”, îi explică medicul. „Vreau altul!” susține Alice. Tânăra vrea să treacă din nou printr-o procedură de inseminare artificială, însă medicul consideră că are nevoie de un timp pentru a-și reveni. Alice nu este de acord și o amenință să nu îi spună lui Petru că a pierdut copilul.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 13 de pe 23 noiembrie 2023

„Să fiu absent din viața copilului meu?” îi răspunde Pavel soției sale atunci când aceasta îi recomandă să se întoarcă la clinică. Bărbatul se pregătește să meargă la clinică împreună cu Dana și Lia. „Nu mai renunța așa repede”, îi spune Otilia Gabrielei, când aceasta se plânge de comportamentul soțului său. „Ce mă fac, Otilia, că simt că-l pierd. Îl pierd”, se plânge Gabi. „Trebuie să faci parte din noua lui viață, așa cum e”, îi spune femeia.

Carla îi povestește lui Tavi despre ceea ce i-a făcut Gianni lui Mike. Tânăra este supărată, deoarece spera ca tatăl ei să se schimbe. „Nu cred că pot să fiu lângă el în condițiile astea”, spune ea, înainte de a hotărî să iasă din afacerile familiei. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 13 online 23 noiembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Petru îl vizitează pe Mike. Acesta e îngrijorat pentru starea lui de sănătate. „Doctorii nu pot să-mi zică mie ce văd și ce nu văd”, răbufnește Mike. El Capitan îi cere sfatul lui Petru, deoarece nu știe ce să facă pentru ca Mike să iasă din starea respectivă. „Cred că doar e speriat”, susține Petru.

Lia și Dana se întâlnesc la clinică cu Alice. „Doamne, cât ești de insuportabilă”, îi spune Alice Liei înainte de a pleca. Medicul le întrerupe și îi recomandă lui Alice să nu conducă în starea în care e. „Sper că n-o lași să câștige”, îi spune Dana Liei, după ce rămân singure. „Mi-e milă de ea”, îi răspunde Lia. Pavel li se alătură, iar medicul îi poftește în cabinet.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 13 complet 23 noiembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Nae vrea să discute cu Petru, însă Robi îi întrerupe. Copilul dorește să-l învețe tatăl său să înoate. Acesta îl invită și pe bunicul său, însă Nae refuză. „Vorbim mai târziu, bine?” îi spune Petru lui Nae, înainte de a intra în casă cu Robi.

Toni îl sună pe Andi pentru a-i spune că au dovezi care susțin că Rusu i-a provocat accidentul lui Mike. Rică îi spune ce a aflat lui El Capitan, chiar când aceasta se ceartă cu Mike că vrea să urce la volan.

Carla îi cere sfatul Liei. Tânăra îi spune despre problemele cu Gianni. „Pur și simplu nu pot să mă înțeleg cu el și mai e și Tavi care-mi spune că nu o să se schimbe niciodată”, Carla și-ar dori ca tatăl ei să nu mai facă rău oamenilor. „Mă ai și pe mine, sunt sora ta până la urmă”, îi spune Lia, care consideră că pot plânge una pe umărul celeilalte. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 13 de pe 23 noiembrie 2023