Acces Direct de pe 24 Octombrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un caz șocant pe străzile din Timișoara la acces direct 24 octombrie 2023! Din imaginile postate pe rețelele de socializare de Vasile Cotoc se poate observa faptul că un băiat este ținut cu forța de un străin care se chinuie să-l bage în mașină, iar țipetele lui se aud în tot acest timp. Iată mai multe detalii!

Cazul din Timișoara a șocat pe toată lumea, după ce un tânăr a fost obligat de un alt bărbat să se urce cu forța la el în mașină. Vasile Cotoc este cel care a surprins momentul și a postat pe rețelele de socializare imaginile, iar mai apoi i-a dat o mână de ajutor tânărului pentru a afla cu exactitate ceea ce se întâmplă.

Acces direct 24 octombrie 2023 reluare

Vasile Cotoc a mărturisit că a intervenit la timp, iar tânărul a declarat că nu-l cunoaște pe acel bărbat și că nu știe ce voia. Adolescentul ar fi fost luat chiar din locuința lui, însă a încercat să fugă pe geam. Reporterii Acces Direct au apelat la ajutorul autorităților din Timișoara, iar după ce au văzut imaginile video aceștia s-au sesizat. Din surse, echipa Acces Direct a aflat faptul că bărbatul agresor ar fi tatăl unei fete de 16 ani care a plecat de acasă, iar tânăra ar avea o relație cu băiatul de 19 ani.

Disperat să o găsească, bărbatul a vrut să-l răpească pe adolescent pentru a încerca să afle mai multe detalii despre fiica lui. În final, copila a ajuns acasă, iar adolescentul a fost lăsat în pace de tatăl ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 octombrie 2023 online.

Natașa Raab s-a stins din viață ieri, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Actrița a fost diagnosticată în anul 2020 cu boala Parkinson și trăia o suferință cumplită. În ultimul interviu, Natașa Raab a povestit secrete din viața ei, dar și cum a reușit să se bucure de o căsnicie frumoasă.

Artista a devenit cunoscută prin replica: ”Prea bun, prea ca la țară!” și a reușit să ajungă la inimile oamenilor datorită talentului ei. Natașa Raab și-a dedicat toată viața carierei și puține persoane știu că a fost model.

Acces direct reluare din 24 octombrie 2023 online, complet mai jos

În ultimul interviu în care apărut la Acces Direct, Natașa Raab a dezvăluit că de mică mergea la spectacole alături de mama ei și de fiecare dată povestea ceea ce se întâmplă. Natașa Raab avea talentul în sânge de la o vârstă fragedă, însă a fost nevoită să dea admiterea la facultate de trei ori, deoarece de fiecare dată era respinsă.

Natașa Raab a avut o căsnicie frumoasă, plină de iubire, iar actrița a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei. Cei doi s-au iubit 38 de ani și actrița a avut doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Medicul Val Guțul s-a stins viață la 66 de ani. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 octombrie 2023 online.