Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 19 de pe 24 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023

În serialul romanesc las fierbinti sezonul 24 episodul 19 de pe 24 octombrie 2023 se va isca o ceartă aprigă între Celentano și Firicel: „Mi-ai furat lucrarea!”.. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 19 de pe 24 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 19 de pe 24 octombrie 2023

​De jumătate de an, Robi se chinuie să plătească o datorie de 400 de lei primarului, însă nici luna aceasta nu a reușit să strângă banii necesari pentru a o achita. Prin urmare, polițistul satului va înscena un jaf. Acesta își va vandaliza propria locuință și îl va minți pe Vasile că banii pe care urma să îi înapoieze i-au fost furați: „S-a dat o spargere!”, îi va spune Robi acestuia. Mai mult decât atât, polițistul va da vina pe unul dintre săteni: „Mai mult ca sigur e Ardiles”. Rămâne de văzut ce va avea de spus în apărarea sa cunoscutul hoț din Fierbinți.

Celentano va merge la unul dintre vecinii săi pentru a termina o lucrare începută acum… 3 ani! Ajuns la gospodăria cu pricina, acesta va afla că un alt meșter a finalizat-o, iar după modul în care este pusă faianța… acesta îl va bănui pe Firicel. Celentano se va supăra foarte tare pe bunul său prieten: „Mi-ai furat lucrarea!”, îi va reproșa el.

Firicel nu va recunoaște fapta făcută, așa că cei doi vor merge la vecinul lor pentru a cere lămuriri. Dacă Firicel a fost cel care a terminat lucrarea și i-a înșelat încrederea lui Celentano, vom afla în doar câteva ore.

Aspirina va încerca să găsească persoana potrivită care să aibă grijă de mama bolnavă a prietenei sale. După multe încercări eșuate, celor două femei le vor ieși în cale nimeni alții decât Giani, într-un scaun cu rotile și cu toate membrele bandajate, și Bobiță, îngrijitorul său: „Pare că e menirea mea… să am grijă de oamenii la nevoie.

Vreau să îmi fac în loc de restaurant un azil de bătrâni… mare. Toți bătrânii să vină la mine!”, va spune Bobiță, fericit că a mirosit o nouă oportunitate de afacere. Să fie oare și una înfloritoare? Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 19 online 24 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 19 reluare 24 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 19 online 24 octombrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!