Acces Direct de pe 25 Octombrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Costel ne-a povestit exclusiv la acces direct 25 octombrie 2023 ca in urma cu un an a decis să cumpere o casă. Chiar dacă era dărăpănată și plină de mizerie, bărbatul a vrut să o facă să arate ca în reviste. În loc să se bucure de munca lui, acum riscă să fie dat afară și să piardă tot. Iată mai multe detalii despre cum arată acum casa!

Situație fără precent în cazul lui Costel! Bărbatul riscă să rămână fără locuința pe care a cumpărat-o cu 12.000 de euro, în Constanța. Costel susține că doamna Ioana i-a dat să semneze un act fals la avocat și că nu ar fi fost proprietar în momentul acela.

Acces direct 25 octombrie 2023 reluare

Costel și-a cumpărat o locuință pe data de 19 septembrie, anul trecut, iar bărbatul a investit o sumă mare, deoarece casa era neîngrijită și nu avea nimic. Costel a mărturisit că a cumpărat-o cu 12.000 euro, iar ulterior a mai investit în ea 21.000 de euro.

Costel a mers cu doamna Ioana, cea care i-a vândut casa, împreună la un avocat, iar acesta susține că femeia nu era proprietară și nici moștenitoare, iar actul ar fi fost fals. Costel riscă acum să rămână pe drumuri, deoarece sunt mai mulți moștenitori pe acea locuință. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 octombrie 2023 online.

”Am mers la doamna ei avocat acasă si ne-au făcut un contract pe perioada de 6 luni. La momentul respectiv doamna Ioana nu era proprietate, nici moștenitoare. Actul era fals.”, a mai adăugat Costel la Acces Direct.

Bărbatul care a fost în casa lui Daniel Borgovan în seara tragediei a făcut dezvăluiri șocante. Acces Direct a intrat în posesia înregistrării și vă prezentăm filmul întreg al evenimentelor, așa cum descrie presupusul bătăuș. Acesta susține că i-a dat doar un singur pumn lui Daniel Borgovan.

Daniel Borgovan se zbate între viață și moarte, asta după ce tânărul în vârstă de 30 de ani se află în comă la spital. Presupusul agresor face declarații șocante despre acea noapte. Iată ce a mărturisit!

Presupusul bătăuș a mărturisit că după ce a venit de la muncă a băut doar patru beri, iar mai apoi a sunat partenera lui Daniel Borgovan să îi zică că acesta a fost agresiv cu ea, dar și cu băiețelul pe care îl au împreună.

Acces direct reluare din 25 octombrie 2023 online, complet mai jos

Presupusul agresor susține că a mers pentru a vedea ce se întâmplă, iar mai apoi campionul național la box ar fi sărit la bătaie și el susține că i-a dat doar un singur pumn.

Presupusul agresor susține că n-a mai vrut să se certe cu Daniel Borgovan, astfel că s-a îndreptat spre ușă. Acesta susține că campionul ar fi venit după el pe scări ca să-i dea una, iar presupusul bătăuș s-a ferit și Daniel Borgovan a dat cu capul de perete și nu s-a mai trezit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 octombrie 2023 online.