Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 20 Online 25 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Dalida va lua mită în numele lui Vasile in las fierbinti sezonul 24 episodul 20 online 25 octombrie 2023: „Umblu pe la primărie să-ți dau ție șpăgi!” Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 20 de pe 25 octombrie 2023.

În această seară, disputa dintre Celentano și Firicel va continua. Mai mult decât atât, aceasta va lua amploare: „Tu l-ai omorât pe nea Cornel ca să nu-mi spună adevărul!”, l-a acuzat Celentano pe Firicel. Rămâne de văzut dacă cei doi vor lămuri situația și vor continua prietenia.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 20 de pe 25 octombrie 2023

Între timp, Dalida își va face un renume în sat pentru faptul că oferă documente semnate de primar, necesare sătenilor pentru rezolvarea diverselor probleme legate de gospodărie. În schimbul acestor hârtii, secretara va cere un cocoș, 10 kg de cartofi, ciocolată… însă primarul nu știe nimic despre asta: „Umblu pe la primărie să-ți dau ție șpăgi!”, îl va lua prin surprindere un sătean. Ce părere are Vasile despre ce face angajata sa, puteti afla vizionand reluarea episodului de mai jos.

​Pentru a evita plata unei datorii mai vechi, Robi și-a vandalizat propria locuință și a dat vina pe omul responsabil pentru toate jafurile din sat: Ardiles. Însă expertul în furtișaguri s-a absolvit de vină foarte repede: „Numai un amator putea să facă dezastrul de aici”, a spus acesta. Tot Ardiles s-a prins numaidecât de cine este, de fapt, vinovat: „Îmi dai 50 de lei să nu te spun”, i-a propus acesta polițistului.

Celentano s-a supărat pe Firicel deoarece crede că acesta i-a continuat una dintre numeroasele lucrări începute și neterminate. În timpul disputei, multe cuvinte grele au fost aruncate: „Acel caracter de 2 lei”, a spus Celentano despre fostul său prieten. Pentru a-i demonstra că se înșală, Firicel i-a propus să meargă împreună la vecinul cu pricina și să afle dacă el este cel care i-a finalizat lucrarea din casă. Însă lucrurile au degenerat, iar cei doi au spart geamul săteanului cu o piatră. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 20 online 25 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 9.1 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 7.6 puncte de audiență și 23.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:57, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 20 reluare 25 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 20 online 25 octombrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!