Acces Direct de pe 27 Iulie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
La acces direct 27 iulie 2023, Elena ne-a povestit cum și-a pierdut soțul în urmă cu un an și jumătate și spune că bărbatul nu suferea de nicio boală. Decesul s-a produs brusc, iar soțul ei a lăsat în urmă șase copii, care au aflat mult mai târziu ce s-a întâmplat cu părintele lor.

Drama pe care o trăiește Elena pare trasă la indigo cu tragedia în care a fost implicat tatăl său. Femeia și-a pierdut părintele când avea 17 ani, iar în urmă cu un an și jumătate, a rămas văduvă, fiind singurul sprijin pentru cei șase copii.

Acces direct 27 iulie 2023 reluare

Femeia a povestit că a avut un șoc atunci când a aflat că soțul său a murit. Bărbatului i s-a făcut rău pe când se afla în mașină, alături de Elena, dar a oprit pentru câteva minute autoturismul și mai apoi, și-a continuat drumul. Elena spune că ambulanța a ajuns târziu, iar în drum spre spital, soțul ei a fost declarat decedat.

Anișoara a plecat împreună cu familia sa în străinătate pentru a strânge banii pentru operația nepotului său. Femeia îi acuză pe nașii copilului că i-au cheltuit cei 10.000 de euro. De atunci, familia lui încearcă să afle ce s-a întâmplat cu banii, asta pentru că nașa și fiica ei au negat că au primit sumele respective. Fiica și nepotul Anișoarei se luptau cu obezitate, iar băiatul urma să fie supus operații de micșorare a stomacului. Femeia spune că nașii au primit banii respectivi, pe care tot ei i-ar fi cheltuit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 iulie 2023 online.

Anișoara îi acuză pe nași că i-au cheltuit banii obținuți cu greu la muncă, în Anglia, iar mai apoi, ar fi negat că ar primit sumele respective. Femeia susține că a trimis în România 10.000 de euro în tot acest timp.

Acces direct reluare din 27 iulie 2023 online, complet mai jos

Maria și Mircea nu mai au liniște de când fiul lor a fost găsit mort. Timotei avea 21 de ani și lucra la oi, iar în ziua în care ar fi fost atacat s-ar fi certat cu bărbatul pentru care muncea. Părinții spun că nici după atâția ani nu s-a făcut dreptate, asta pentru că principalul suspect s-ar fi asigurat că altcineva va fi considerat vinovat. Acestia cred că fiul lor a murit în condiții suspecte, după ce s-ar fi certat cu patronul și fratele acestuia. Cei doi au fost anunțați de moartea lui Timotei abia a doua zi, când principalul suspect s-ar fi asigurat că nu se va afla de conflictul lor, care ar fi degenerat.

Maria și Mircea spun că ancheta în cazul morții fiului lor bate pasul pe loc, pentru că șeful poliției de acolo l-ar proteja pe principalul suspect. Timotei ar fi fost lovit de fratele patronului, după ce s-ar fi certat de la bani. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 iulie 2023 online.