Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 11 Live si Reluare 27 Iulie 2023

insula iubirii sezonul 7 episodul 11 online 27 iulie 2023
In aceasta seara la insula iubirii sezonul 7 episodul 11 live si reluare 27 iulie 2023, noi drame şi şocuri zguduie insula la jumătătea celui mai dur test de fidelitate. Sentimente ce păreau intense se estompează pe zi ce trece sau se dezvăluie într-o nouă lumină, în vreme ce altele noi se înfiripă tot mai intens pe cele două insule.

Pentru prima oară, în episodul ce va fi difuzat astăzi, de la 20.30, la a1, flacăra ispitei se va aprinde pe insula băieţilor, lăsând loc sentimentului de panică să se instaleze tot mai adânc. Pentru cine se va aprinde şi cine va face declaraţia şocantă: „Vă rog să îi transmiteţi că în acest moment am pus stop relaţiei!”, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate joi şi vineri, de la 20.30, la a1.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 11 de pe 27 iulie 2023

În timp ce unii plâng, copleșiți de dor, amintiri și nostalgie după viața de acasă, alții se distrează și trăiesc la maximum fiecare experiență pe Insulă. O nouă petrecere pe insula băieţilor încinge spiritele şi nimic nu pare să prevadă tensiunea care va cuprinde întreaga insulă atunci când flacăra ispitei se va aprinde pentru prima dată în vila lor. „Primul instinct al meu a fost să o sting: e o mare furtună cu flăcări în sufletul meu, dar încerc să fiu pozitiv şi sper că nu e despre noi!”, a declarat Răzvan la vederea ei, în vreme ce Marius Moise a completat şi el: „Când am văzut că se aprinde, m-am speriat!”.

În ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților și a dat o veste complet neașteptată. După ce s-au distrat la date-ul cu ispitele, seara a continuat cu o petrecere în stil Hawaii. În timp ce concurenții dansau și stăteau de vorbă cu ispitele, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vilă și a dat o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 11 online 27 iulie 2023.

Toată lumea era relaxată și se distra la petrecerea în stil Hawaii atunci când, în timpul serii, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților. Acesta a fost momentul în care toată lumea a început să se îngrijoreze, dorind să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Bogdan Cârlan și ispita Livia Marinescu au avut parte de un schimb acid de replici, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi s-au certat, i-ar camerele de filmat au surprins totul. De data aceasta, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, ispitele au primit șansa ca, în timpul unei petreceri, să ofere ghirlande de flori concurentului cu care vor să meargă la un date. În timpul serii, în timpul unui joc, între ispita Livia Marinescu și Bogdan Cârlan a izbucnit o ceartă și camerele de filmat au surprins totul.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 11 online 27 iulie 2023, poate fi vizionat mai jos

După ce Radu Vâlcan a făcut o vizită la vila băieților, concurenții au continuat petrecerea în stil Hawaii. La un moment dat, în timpul unui joc cu bere, între Bogdan Cîrlan și ispita Livia Marinescu s-a născut o adevărată ceartă cu replici acide și totul a fost surprind de camerele de filmat. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 11 de pe 27 iulie 2023, integral…Bonfire integral – Răzvan Kovacs + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.10! VeziAici.NET