Acces Direct de pe 27 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la acces direct 27 noiembrie 2023, după ce ascultat mesajul emoționant transmis de Raluca către fiica ei. Femeia susține că tânăra este în pericol și că a intrat într-un anturaj periculos, astfel că nu mai știe nimic de ea.

Raluca a ajuns la capătul puterilor, după ce nu mai știe nimic de fiica ei, astfel că o caută cu disperare. Femeia susține că fiica ei a intrat într-un anturaj periculos și că aceasta ar fi cerut ajutorul Ambasadei, deoarece și-a pierdut actele.

Acces direct 27 noiembrie 2023 reluare

”Trăiesc în Luxemburg. Am doi copii. Fata a luat un anturaj. S-a luat cu niște oameni ai străzii. Inițial a zis că îi ajută să aibă acte. Într-o zi nu s-a mai întors acasă, ea venea, mai pleca. Fata mea e foarte naivă. Nu știu cine sunt băieții ăștia. Ea nu a avut iubit, nu a avut nimic serios.”, a declarat Raluca, mama tinerei dispărute.

”Ea a plecat de acasă la începutul lunii aprilie. A plecat de la muncă și nu s-a mai întors. A plecat și am găsit-o după 4 zile. E majoră, n-am cum să o controlez. Orice ar face este copilul meu. Ușa mea este deschisă. Am sunat 4 zile non-stop. Ceva s-a întâmplat cu ea. Prietena ei mi-a zis că a intrat într-un anturaj prost și că vrea să plece în Elveția.

A plecat și nu a mai venit. O vedeam live pe rețelele de socializare. Mi-am dat seama că nu este în regulă cu ea și am sunat-o pe prietena ei. Și-a schimbat privirea, comportamentul. Când am aflat că fata mea a cerut ajutorul Ambasadei am contactat politia din Barcelona. Am sunat la Asistența Socială și am auzit că fata mea a cerut ajutorul Ambasadei și a spus că a rămas fără bani și fără telefon. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 noiembrie 2023 online.

Acces direct reluare din 27 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Mi-au zis că i s-a cumpărat tichet de autobuz să vină acasă, dar nu a mai venit la autobuz. Doamna de acolo crede că era în pericol, deoarece era însoțită de acest om care nu vorbea nici engleză și nici franceză. Fata a fost identificată în Barcelona. M-a sunat politia si mi-a zis că este România. Fata mea nu este bine pentru că a cerut să vină în Luxemburg.”, a declarat Raluca la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 noiembrie 2023 online.