America Express Drumul Soarelui Episodul 25 – 27 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

La america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 25 online 27 noiembrie 2023 finalul întrecerii va purta echipele prin peisajul dramatic creat în Ecuador de o masivă alunecare de teren. Astfel, pentru a se deplasa în deplină siguranță, concurenții sunt transferați cu mașinile de producție printr-un decor de coșmar. ”Erau niște căderi de pământ uriașe. Vedeam case care erau sub pământ. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 25 integral 27 noiembrie 2023.

Se întâmplase acum câteva luni, încă erau mașini care luau pământul și, într-adevăr, era un drum destul de peirculos”, a povestit Aris Eram. ”Chiar avusese loc o tragedie, jumătate de munte căzuse pe casele oamenilor. Dar nu era prima dată când se întâmplase. De fiecare dată, oamenii de aici au găsit puterea să o ia de la capăt”, a povestit Giulia.

Finalul cursei va dezvălui cele trei echipe calificate la un joc de amuletă și Joker extrem de intens. Cu gândul la obținerea unui avantaj care îi poate ajuta să devină imuni, concurenții sunt gata să facă sacrificii. ”Chiar dacă mă durea îngrozitor, nu puteam să mă opresc”, a fost una dintre mărturisirile făcute despre joc. ”M-am enervat, pentru că mă ustura mâna de nu mai puteam și sângeram”, a fost o altă declarație făcută despre tensiunea întrecerii.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 25 complet 27 noiembrie 2023

Echipa de producție a fost nevoită să ia o decizie neașteptată, după ce echipele au ajuns în Tixan. Concurenții au avut un drum lung de parcurs până la noua destinație, însă ce a urmat la sosirea lor a luat pe toată lumea prin surprindere.

Concurenților le-a fost destul de greu să oprească mașinile într-o zonă atât de aglomerată din Ecuador. Norocul le-a surâs unora în timp ce alții au dus o adevărată muncă de convingere cu localnicii.

Pentru că drumul spre orașul în care trebuia să ajungă perechile de vedete era unul destul de periculos, echipa de producție a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește transportul acestora până la Tixan. Deși sunt într-o cursă contracronometru, traseul concurenților este foarte bine analizat înainte de a-l pune în aplicare. Echipa de securitate are mare grijă de fiecare echipă în parte deoarece țara în care se află este riscantă din punct de vedere al unor fenomene naturale. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 25 online 27 noiembrie 2023.

În episodul 25 din sezonul 2 America Express de pe 27 noiembrie 2023, trei echipe s-au calificat la primul joc de amuletă din al șaselea stage de pe Drumul Soarelui. Concurenții au avut parte de o situație neașteptată când au ajuns la Irina Fodor.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 25 online 27 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Deși au trecut prin probe dificile, concurenții s-au descurcat de minune. Emoțiile și tensiunile au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor atunci când echipele au început să își facă apariția, rând pe rând, în fața Irinei Fodor.

Înainte de a anunța perechile care se vor califica la jocul de amuletă, prezentatoarea TV le-a dat o veste neașteptată acestora: „Dacă nu aveți cele 6 produse o să primiți penalizare pentru fiecare lipsă”.

Așadar, primii care au ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor și au îndeplinit misiunea cu succes au fost Alexia și Aris Eram. Cei doi au aflat că vor lupta pentru avantajul din ediția 25 a sezonului 6 America Express, de pe 27 noiembrie 2023, alături de alte două echipe. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 25 complet 27 noiembrie 2023.