Acces Direct de pe 29 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Iulia ne povesteste la acces direct 29 noiembrie 2023 ca ar vrea să facă pace cu familia soțului ei. Copiii bărbatului nu o lasă să se atingă de moștenire, deoarece căsătoria lor este pusă sub semnul întrebării. Divorțul de prima soție nu a fost legalizat și în România, astfel că procedura de obținere a banilor este tot mai dificilă.

Femeia trece printr-o perioadă dificilă după ce bărbatul pe care l-a iubit timp de 22 de ani a murit. Omul de afaceri libanez a lăsat în urma sa o moștenire uriașă, iar copiii din prima căsnicie vor să primească toată averea.

Acces direct 29 noiembrie 2023 reluare

Iulia și milionarul libanez au avut o relație de durată, timp de 22 de ani. Cei doi au locuit împreună 16 ani și s-au căsătorit anul trecut, în 2022. Bărbatul a murit în urma unor probleme de sănătate, el confruntându-se cu cancerul pulmonar. Deși acesta și-a refăcut viața alături de invitata de la Acces Direct, fiii din prima căsnicie își doresc să primească o parte din moștenire, deși și-au anunțat retragerea, în urmă cu ceva timp.

Copiii omului de afaceri i-au spus să nu divorțeze de prima soție timp de mai mulți ani. Când au decis să semneze actele, au făcut-o în Liban, țara de proveniență a bărbatului, iar în România nu au fost luate în considerare, din cauza traducerilor. Iulia spune că băieții din prima căsnicie nu o lasă să acceseze moștenirea și pun diverse piedici.

O tânără de 16 ani ar fi ținută cu forța în Londra de iubitul ei. Mama ei susține că atât ea, cât și minora au fost obligate să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați de origine engleză. Întoarsă în România, își dorește să autoritățile să-i aducă fiica acasă, ea fiind în pericol.

Părinții își doresc ca adolescenta de 16 ani să se întoarcă în România, ea fiind ținută ostatică în Londra de iubitul și familia lui. Tânăra a plecat împreună cu mama sa, însă, au ajuns să fie exploatate sexual și ținute sechestrate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 noiembrie 2023 online.

O tânără în vârstă de 16 ani ar fi ținută ostatică de iubitul și familia acestuia, în Londra. Mama a fost de acord să meargă împreună cu fiica în Anglia pentru a-l cunoaște pe băiat și au primit bani pentru călătorie.

Odată ajunse acolo, cele două au mers într-un club cu băiatul și familia sa, loc înc are se consumau substanțe interzise. Mama tinerei a fost șocată și a vrut să plece, însă nu a putut, fiind amenințată. A doua zi s-a trezit într-o cameră și nu știe cum a ajuns acolo, menționând că a fost drogată.

Acces direct reluare din 29 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Cazul minorei care a rămas în Londra se complică și mai tare. În cadrul emisiunii Acces Direct, fratele iubitului a spus cum au stat lucrurile și menționează că mama tinerei ar minți cu tot ceea ce s-a întâmplat.

Fratele iubitului minorei de 16 ani intervine în scandalul privind dispariția. După ce mama a mărturisit că a fost exploatată sexual alături de fiica ei, bărbatul este de altă părere și a povestit cele întâmplate.

Deși familia pare disperată și își dorește ca fiica lor să se întoarcă acasă, fratele iubitului ei susține cu totul altceva. El a menționat că tânăra de 16 ani și băiatul se cunosc de peste doi ani și au o relație, însă mama nu cunoștea aceste detalii. Totodată, ei nu s-ar ocupa cu prostituția, ci muncesc legal, la o rampă de fier, loc unde se sortează deșeurile. În timpul în care mama a mers la ei, aceasta a muncit alături de ei, iar dovezile sunt contractele făcute, motiv pentru care femeia ar fi mințit în declarații. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 noiembrie 2023 online.

error: Nu copiați de pe acest site!