Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 35 Online 29 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023

În această seară in serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 35 de pe 29 noiembrie 2023, dorința de schimbare va dăinui printre fierbințeni, iar Robi va face tot îi stă în putință să iasă din zona de confort: „A murit vechiul Robi… a murit ca să facă loc noului Robi. Dorele, eu vreau să-mi schimb total viața. La 360 de grade”, va spune polițistul. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 35 de pe 29 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 35 de pe 29 noiembrie 2023

Nici Celentano nu se va lăsa mai prejos. În urma unei discuții aprinse cu soacra sa, acesta va încerca să renunțe la atitudinea indolentă și va munci din greu pentru a-și recâștiga reputația de meșter bun și serios. Rămâne de văzut dacă acesta se va ține de promisiune și va termina de văruit peretele vecinului.

Geanina va fi și ea dornică de o schimbare, dar… fizică. Păcălită fiind de Giani că i-au crescut urechile, aceasta va apela la „terapia cu fotoni” făcută de Nicu, care i-a alimentat percepția asupra înfățișării ei: „În afară de faptul că ai urechile mai crescute… nu e nicio diferență!”.

„În principal, telespectatorii ar trebui să ne spună, dar noi ne dorim în continuare să fim foarte iubiți, în continuare oamenii să ne privească cu același interes. Noi știm foarte bine că încercăm să ne facem treaba cât de bine putem, cu cât de mult umor se poate și dacă ajungem la sufletul lor în continuare, și anul acesta, sezonul acesta, e câștigat pariul”. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 35 online 29 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

„Tot timpul am spus și din păcate o să mă repet. Când faci ceea ce îți place, chiar nu simți. Adică, într-adevăr, sunt zile mai dificile, ești un pic mai obosită, mai obosit, însă chiar e o plăcere să fii obosit. Cum să spun, de ceva ce îți face atât de mare plăcere și o bucurie, pentru mine, Geanina, e o bucurie, filmările sunt o mare bucurie. Le aștept cu interes. Aștept să treacă vacanța cât mai repede și nu vorbesc doar așa, că pare frumos la televizor, chiar îmi aduc fericire”.

„Da. Ai să râzi, dar da, și ea (Geanina) întâmpină, ca noi toți. E o viață care se desfășoară acolo, e în plină desfășurare și fiecare dintre personajele principale tot întâmpină greutăți sau mai știu eu ce situații și, atunci, încerci să le faci față cum se cuvine și se dezvoltă, și cresc, și ești curios să vezi ce mai aduce sezonul, pe an, ca să zic așa”. (…) Frumusețea este că întotdeauna e diferit, știi, și de aceea nici nu ai cum să te plictisești. E diferit, dar dificil”.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 35 reluare 29 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 35 online 29 noiembrie 2023.