Acces Direct de pe 29 Septembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Vali ne-a povestit la acces direct 29 septembrie 2023 ca s-a angajat drept curier de când s-a întors din Marea Britanie, doar că la scurt timp după ce a început să livreze comenzi, a trecut printr-o situație neplăcută. Tânărul s-a trezit fără bicicleta pe care o împrumutase de la un prieten, în timpul programului. Acesta este cel care își întreține familia și spune că, în prezent, nu mai poate munci, după ce i-a fost furată bicicleta. Tânărul este tatăl a două fetițe, de care se ocupă soția lui, cât timp bărbatul lucra drept curier.

Înainte să livreze o comandă la un magazin, Vali a lăsat bicicleta și a plecat. Nu a durat mult până când o fată a apărut și i-a furat-o. Tânărul a urmărit-o, în speranța că își va recupera bicicleta, dar fără succes. Mai apoi, Vali a mers la poliție, iar agenții au luat imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a o identifica pe tânăra despre care Vali spune că ar locui în zona respectivă.

Acces direct 29 septembrie 2023 reluare

După o relație de aproape 8 ani și un copil împreună, Alexandra a decis să se despartă de soțul ei. Tânăra spune că a fost bătută și amenințată în repetate rânduri de tatăl fiului ei, care, în prezent se află la el, după ce ea a fugit în Cipru. Alexandra are un fiu în vârstă de 7 ani și spune că vrea să își recupereze copilul, pe care l-a lăsat în grija familiei fostului soț. După mai mulți ani în care a îndurat comportamentul agresiv al bărbatului, tânăra a decis să plece la mama ei, în Cipru, dar fără fiul ei, asta pentru că nu obținuse acordul tatălui copilului pentru a părăsi țara.

Alexandra a povestit că, inițial, soțul ei i-a luat apărarea în fața familiei, care se comporta urât cu ea. Ulterior, și bărbatul a început să devină violent, ca într-un final să fie bătută. Tânăra a plecat, la acel moment, împreună cu fiul ei, dar mai apoi, cei doi s-au împăcat, Alexandra sperând că se va schimba.

Deși i-a mai acordat o șansă, Alexandra spune că soțul ei era, în continuare, violent, așa că, a decis să plece din casa în care locuia împreună cu familia soțului. Fiul ei avea atunci 3 ani și le-a spus cumnatelor sale că pleacă până la magazin, când, de fapt, se afla pe aeroport, în așteptarea zborului spre Cipru. De atunci încearcă să își recupereze fiul, dar bărbatul insistă ca micuțul să rămână în grija lui. Vizionati aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 septembrie 2023 online.

În timp ce Alexandra susține că a fost bătută de fostul soț, mama bărbatului, Maria, are o cu totul altă variantă. Femeia spune că tânăra nu s-a interesat de fiul ei, care, în prezent, este crescut de bunicii paterni. Tanara a plecat din România în urmă cu patru ani, după ce s-a împăcat cu tatăl copilului pe care îl acuză de violență. Fosta soacră i-a luat apărarea bărbatului, spunând că nu a lovit-o niciodată și că, de fapt, Alexandra nu s-a interesat de fiul ei.

Acces direct reluare din 29 septembrie 2023 online, complet mai jos

Mama Georgetei a fost înmormântată în urmă cu câteva zile, după ce femeie s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate serioase. În ultimul timp, Georgeta spune că sora ei se comporta urât cu bătrâna și crede că mama ei a murit cu zile, din cauza unui tratament. Georgeta își acuză sora că i-a grăbit moartea mamei lor și că femeia ar fi trăit un coșmar la bătrânețe, din cauza acesteia. Mama ei era în grija fiicei mai mici, tot ea fiind cea care se ocupa și de alte persoane în vârstă cu probleme de sănătate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 septembrie 2023 online.