Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 4 de pe 29 Septembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 de pe 29 septembrie 2023

Prima concurenta care a deschis seara de astazi la vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 de pe 29 septembrie 2023 este Beatrice Giurgiu care are 41 de ani și este din Timișoara. Ea lucrează ca medic stomatolog, dar mereu a visat să cânte. A venit la Vocea României pentru a-și îndeplini visul de a fi pe scenă, în fața unui public mare.

După ce a devenit mamă, Beatrice Giurgiu a început să se gândească din nou la muzică. Beatrice a ales să cânte piesa „Ironic” și a reușit să întoarcă trei scaune. Horia și Smiley s-au întrecut în discursuri pentru a o convinge pe concurentă să vină în echipa lor. Beatrice Giurgiu a ales să meargă mai departe cu Smiley. Mai jost poti viziona in reluare vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 online 29 septembrie 2023.

Alex Maxim are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet. El spune că a moștenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe. Maxim a început să meargă pe la evenimente, împreună cu tatăl lui, pe la vârsta de 12 ani. Alex Maxim a cântat piesa „Kingston Town” și a reușit să întoarcă trei scaune. Pentru el s-au bătut: Irina Rimes, Smiley, Horia și Theo Rose. Concurentul a ales să meargă mai departe cu Smiley.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 de pe 29 septembrie 2023

Livia Crăescu are 29 de ani și vine din Galați. Aceasta crede că s-ar integra foarte bine în atmosfera de la Hollywood, dar n-ar dori să-și părăsească vreodată țara. Pe scena de la Vocea României, Livia Crăescu a cântat piesa „Crazy” și a făcut o impresie foarte bună.

Pentru ea s-au întors Irina Rimes și Tudor Chirilă. Horia Brenciu a rugat-o pe Livia să cânte „Happy Birthday” în stilul lui Marilyn Monroe. Interpretarea ei i-a cucerit pe antrenori. Tudor Chirilă a convins-o să vină în echipa lui. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 de pe 29 septembrie 2023.

Cynthia Elisoa are 30 de ani, este manager suport tehnic și vine din Chișinău. Tânăra s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un cetățean moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. A venit la Vocea României pentru bucuria de a fi pe scenă.

De câțiva ani, Cynthia lucrează în cadrul unei companii franceze, în Chișinău. A a plecat din Madagascar „pentru iubire”, i-a spus ea lui Pavel Bartoș. „Ce energie frumoasă are fata asta!”, a spus Theo Rose după prestația tinerei. Theo și Horia și-ar fi dorit ca ea să vină în echipa lor, dar Cynthia a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 de pe 29 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Andra Covaleov are 43 de ani și este lector universitar în București. Andra este profesoară de 20 de ani. Ea predă la Universitatea de Construcții din București, iar în timpul liber cântă și petrece timp cu cele două fetițe ale sale. La Vocea României, Andra Covaleov a ales să cânte piesa „Ileană, Ileană”, iar Tudor și Irina au fost imediat convinși de talentul ei. Antrenorii au fost impresionați de timbrul ei deosebit. Andra a ales să meargă mai departe în competiție cu Tudor Chirilă. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 online 29 septembrie 2023.