Acces Direct de pe 3 Octombrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
O mămică tânără ne povesteste in exclusivitate la acces direct 3 octombrie 2023 faptul ca se simte amenințată pentru că fostul concubin a dat-o în judecată și a trimis Protecția Copilului pentru a-i face acesteia o vizită la casa în care locuiește acum cu soțul ei, pentru că ea s-a recăsătorit. Femeia este disperată pentru că i s-ar fi pus în vedere că trebuie să își caute chirie pentru a crește acest copil, și să nu stea într-o casă care nu are toaleta în interior, ci în curte. Vezi mai jos in reluare editia de astazi.

Maria are 24 de ani și locuiește în județul Arad. Are un copil în vârstă de 1 an și 9 luni pe care se teme că îl va pierde, după ce tatăl celui mic, fostul ei partener de viață, ar fi dat-o în judecată și ar trimis Protecția Copilului în casa unde locuiește copilul.

Acces direct 3 octombrie 2023 reluare

Fostul iubit vrea să îi ia copilul din casa soțului. Maria crede că în felul acesta fostul ei partener de viață se răzbună pentru că tânăra și-a refăcut viața și lui nu i-a mai dat nicio șansă. Femeia a povestit că tatăl copilului și-ar fi dorit să se împace cu ea însă ea l-a refuzat de fiecare dată. În ediția Acces Direct din această după amiază, Maria a povestit cum s-a cunoscut cu fostul iubit.

După ce Maria a susținut că a decis să pună capăt relației cu tatăl copilului său pentru că acesta o lovea, bărbatul a avut o primă reacție și a specificat că a iubit-o foarte mult pe femeia împreună cu care are un copil și că nu a bătut-o niciodată. Mai mult, acesta e de părere că are condiții mult mai bune pentru a crește copilul comparativ cu condițiile pe care le are în locuința mamei sale. Vizionati aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 octombrie 2023 online.

Maria se simte amenințată pentru că fostul concubin a dat-o în judecată și a trimis Protecția Copilului pentru a-i face acesteia o vizită la casa în care locuiește în prezent cu soțul ei, pentru că ea s-a recăsătorit. Femeia este disperată pentru că i s-ar fi pus în vedere că trebuie să își caute chirie pentru a crește acest copil, și să nu stea într-o casă care nu are toaleta în interior, ci în curte.

Acces direct reluare din 3 octombrie 2023 online, complet mai jos

Fostul iubit al Mariei e de părere că cel mic ar avea condiții mai bune dacă ar locui în casa lui. Bărbatul nu ar fi de acord ca micuțul să fie crescut într-o locuință care nu are baie în interior. Vezi aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 octombrie 2023 online.

Marieta s-a lăsat ademenită de o reclamă la o clinică din Turcia. Femeia spune că și-a dorit foarte tare să revină la greutatea inițială însă ce a urmat pare desprins din filmele de groază. În loc să se simtă mai frumoasă a rămas cu cicatrici și dureri pe viață. Femeia și-a spus povestea în această seară, la Acces Direct.

error: Nu copiați de pe acest site!