Acces Direct de pe 4 Decembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un nou caz șocant în ediția de astăzi la acces direct 4 decembrie 2023, la Acces Direct! Este un adevărat război între frați pentru o moștenire fabuloasă de la părinți. Iată cum au ajuns să fie în scandal, dar și ce declarații a făcut Aurel, bărbatul care a ajuns în instanță cu ceilalți frați!

Mai mulți frați se ceartă pentru moștenirea familiei! Aurel a ajuns în instanță cu ceilalți frați, după ce i-ar fi dat în judecată, iar acum este nevoit să le plătească bani. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, dar și cum au ajuns să fie în scandal!

Acces direct 4 decembrie 2023 reluare

Aurel are 59 de ani, este din județul Bacău și are trei frați. În anul 2013 a început scandaul dintre frați, asta după ce părinții i-au vândut casa nepotului fără să știe că fac asta, deoarece au fost păcăliți de copii. Mai mult decât atât, bărbatul în vârstă de 59 de ani a mărturisit că instanța a decis ca el să plătească anumite sume pentru frații lui. Acesta are de dat bani mulți pentru fiecare dintre membrii familiei.

Minodora, sora lui Aurel, a declarat că Aurel minte cu tot ceea ce spune. Femeia susține că fratele ei nu ar fi contribuit cu nimic la construirea casei părintești, iar toți au drept egal acolo. Acum sora lui Aurel ar trebui să primească bani de la acesta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 decembrie 2023 online.

Mircea, fratele lui Aurel, a precizat faptul că acesta minte. El a spus că nu și-a dorit nici măcar o clipă să fie în scandal cu Aurel, însă a ajuns în instanță din cauza acestuia și au ajuns să se judece.

Acces direct reluare din 4 decembrie 2023 online, complet mai jos

O fată în vârst ăde 14 ani ar fi cunoscut un prieten bun de-al verișoarei sale. Bărbatul în vârstă de 28 de ani ar fi prins-o în capcană pe minoră cu vorbe dulci, dar și cu promisiunea că o va lua de soție. Părinții fetei aduc acuzații grave la adresa bărbatului. Iată ce declarații au făcut cei doi despre incidentul în care este implicat fiica lor!

Caz șocant la Acces Direct! O minoră ar fi fost păcălită de un bărbat în vârstă de 28 de ani să întrețină relații intime. Acesta i-ar fi promis că-i face copii și că o va lua de nevastă.

Tatăl fetei în vârstă de 14 ani a declarat că fata lui a întreținut relații intime cu un bărbat de 28 de ani în urmă cu mai multe luni, însă ei nu au știut nimic până în punctul în care au văzut un comportament ciudat la minoră și, mai mult decât atât, au observat că fiica lor era strigată de tatăl bărbatului acuzat drept: „Noră”.

Părinții fetei au mai declarat că bărbatul acuzat s-a lăudat în satul lor că a întreținut relații intime cu minora. Aceștia au făcut demersurile necesare pentru a se face dreptate, însă deocamdată nu s-a rezolvat nimic. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 decembrie 2023 online.