America Express Drumul Soarelui Episodul 30 – 4 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

A doua zi din a șaptea etapa de pe america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 30 online 4 decembrie 2023 începe cu o probă mai degrabă despre relaxare! Efortul, însă, este tot al concurenților! Echipele trebuie să ofere o ședință completă de masaj, la pachet cu un cocktail delicios turiștilor de pe plajă, care le vor nota! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 30 integral 4 decembrie 2023.

După o zi istovitoare cum a fost aceea de ieri când au fost puse în joc amuleta și Jokerul, câștigate în final de echipa Ada și Tony, astăzi, concurenții se resimt! Prima care „a ridicat două degete” acuzând o stare de epuizare a fost Laura Giurcanu. O durere profundă de stomac a pus-o la pământ, chiar dacă își dorea să fie alături de colega sa, Sânziana Negru.

Încă de la careu, Laura Giurcanu simțea că nu poate sta pe picioare, iar la scurt timp a intervenit echipa medicală pentru a-i acorda ajutor specializat, în timp ce echipele au pornit în misiunea care nu îi duce departe de Oceanul Pacific. America Express – Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 30 complet 4 decembrie 2023

S-a făcut noapte în Ecuador și toată lumea are cazare asigurată grație eforturilor Irinei Fodor. Nu sunt cele mai bune condiții, dar în zona periculoasă în care se ne aflăm, nimeni nu își permite să perinde străzile pustii, unde pericolele se ascund la fiecare colț. Pentru a putea merge mai departe pe Drumul Soarelui, nu glumim când vine vorba de securitatea și siguranța concurenților la America Express, pe Drumul Soarelui, sezonul 2, în episodul 30 din 4 decembrie 2023.

Echipele au ajuns într-un cartier plin de locuințe „mult spus umile” remarcă aventurieii noștri. Cert este că Ecuadorul ne-a dezvăluit o altă fațetă a lumii. O lume în care oamenii trăiesc de pe o zi pe alta cu mult prea puține lucruri și pe care îi bântuie moarte la fiecare colț întunecat. Pregătită să facă față misiunilor cot la cot cu echipa Romică și Cătălin Țociu, Anamaria Prodan nu a făcut un pas în spate când a fost vorba de misiuni și s-a implicat cât a putut de bine pentru a le fi binecuvântare pe drumul Zeului Soare.

Întreaga cursă America Express este un drum foarte periculos, iar echipele au trecut până acum prin zone măcinate de războiul civil, prin orașe cu cea mai mare rată a infracționalității din lume și au făcut față cu brio unor misiuni care au scos la suprafață luminile și umbrele acestui continent, desprins parcă dintr-un colț uitat. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 30 online 4 decembrie 2023.

Misiunea le cere echipelor să ducă o pungă de gheață pisată și să găsească mai apoi o canistră de benzină cu logo-ul America Express. Pe plajă vor avea de găsit o canoe în care trebuie să încarce gheața și canistra și să vâslească până găsesc o barcă ce are scris un nume. După asta, descarcă tot ce au adus și trebuie să învețe muncile pescarilor, mai exact să facă 25 de cârlige și să lege 25 de recipiente cu nodul învățat de la pescar.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 30 online 4 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Ada și Tony Galeș au umplut sacul cu gheață și au luat canistra, însă nu puteau face față multelor kilograme pe care trebuia să le care, așa că au decis să ceară ajutorul unor localnici, care se aflau pe strada pe care ele tocmai treceau.

Iulia Albu a remarcat și ea același lucru și a spus tensionată: „Nu este posibil așa ceva, frate! De ce le ajută, de ce nu cară, frate!? Dar ce, suntem proști?”. Momentul critic le-a făcut pe cele două concurente să renunțe la ajutorul oferit de localnici: „Atâta timp cât este o competiție și trebuie să facem lucrurile și nu suntem lăsați să ne ajute nimeni, nu consider că este etic ca ele să fie ajutate”, mai spune Iulia Albu. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 30 complet 4 decembrie 2023.