Acces Direct de pe 4 Octombrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi la acces direct 4 octombrie 2023 aflam ca un elev în vârstă de 7 ani are un comportament violent față de colegii săi. Părinții sunt revoltați pentru ceea ce se întâmplă și nu își mai duc copiii la școală de frica bătăușului.

Un copil în vârstă de 7 ani face „legea” într-o școală. Băiețelul este violent cu ceilalți colegi, iar părinții au început un protest cu mesajul „stop violenței în școli”. Sesizările au mers și către directorul instituției de învățământ și urmează să se ia măsuri.

Acces direct 4 octombrie 2023 reluare

Problemele au apărut încă din primele zile de școală. Un băiețel de 7 ani are un comportament violent față de ceilalți colegi și i-a lovit de mai multe ori. Cei mici le-au spus părinților cele întâmplate, iar aceștia au observat vânătăi pe corpul lor, în urma loviturilor primite.

Părinții au văzut mai multe vânătăi pe corpul copiilor lor și au cerut ajutorul profesorilor. Deoarece nu s-a luat nicio măsură, aceștia au venit la instituția de învățământ și sunt revoltați de ceea ce se întâmplă cu micuții lor.

Mai multe mame au început un protest în fața școlii și cer rezolvarea problemei. Copiii merg pentru educație și bunăstarea lor, dar mediul actual nu este unul benefic pentru aceștia. Unul dintre părinți a depus sesizare la director, urmând să fie făcută o anchetă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 octombrie 2023 online.

În urmă cu câteva zile, părinții copiilor au vorbit cu familia băiețelului în vârstă de 7 ani pentru a lămuri lucrurile. Cu toate că problemele sunt grave, conducerea școlii nu a făcut niciun demers pentru a-l ajuta pe copil.

Acces direct reluare din 4 octombrie 2023 online, complet mai jos

Părinții micuților afectați au refuzat să-i mai ducă la școală pentru a nu fi bătuți de colegul lor. Aceștia trec prin momente de spaimă și nu le este benefic deloc. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 octombrie 2023 online.