Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 11 Reluare 4 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Robi nu a vrut să recunoască boacăna făcută nici în ruptul capului in las fierbinti sezonul 24 episodul 11 reluare 4 octombrie 2023 și a încercat să găsească o metodă de scăpare, însă scuza lui nu a fost plauzibilă. „S-a dat drona de perete”, i-a spus acesta primarului. Totuși, Vasile a găsit metoda perfectă pentru a se răzbuna pe polițist: acesta l-a urmărit pe Robi peste tot prin sat… cu ajutorul dronei! Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 11 de pe 4 octombrie 2023.

Afacerea lui Bobiță a luat amploare, iar din ce în ce mai mulți bărbați din Fierbinți doresc să aibă parte de ședințe de terapie cu Gianina: „A zis că te primește, dar vezi că ai 10 secunde!”, i-a spus Bobiță lui Giani, care a venit la psiholog fără programare. Însă ce nu știu pacienții este că Gianina pune același diagnostic tuturor și folosește aceeași replică… indiferent de caz: „Niciunul nu te-a iubit”, a tras aceasta concluzia în urma spuselor fiecărei persoane care i-a trecut pragul cabinetului.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 11 de pe 4 octombrie 2023

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.1 puncte de rating și 28.5% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 7.6 puncte de audiență și 24.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:05, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro!

În această seară, locuitorii din Fierbinți vor fi revoltați. Motivul? „Vasile n-are ce face. Stă la el în curte, ridică drona și spionează oamenii din sat”, va spune Dalida vizibil deranjată. Rămâne de văzut cine va avea ac de cojocul primarului. Între timp, Brânzoi va urma sfatul lui Giani și Rață, și va merge și el la doamna doctor psiholog din sat pentru a-și îndrepta cel mai mare defect pe care îl are: obsesia pentru muncă.

Dacă acesta va găsi explicații în urma ședințelor de terapie ținute cu Gianina, vom afla în doar câteva ore. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 11 online 4 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 11 reluare 4 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 11 online 4 octombrie 2023.