Acces Direct de pe 6 Decembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Frații care se ceartă pentru moștenire continuă scandalul în direct, la acces direct 6 decembrie 2023! Mircea a făcut noi mărturisiri despre modul în care tatăl lui a împărțit moștenirea înainte de a se stinge din viață. Aurel îl contrazice!

Mai mulți frați se ceartă pentru moștenirea familiei și se pare că scandalul nu s-a încheiat! După ce Aurel a ajuns în instanță cu ceilalți frați, pentru că i-ar fi dat în judecată, Mircea face acum noi mărturisiri. Aurel a declarat că nu vrea să mai audă de frații lui, deoarece aceștia nu-i dau dreptate și mint cu nerușinare despre situația cu moștenirea familiei. Bărbatul s-a enervat și a mărturisit că nu se va împăca cu ei.

Acces direct 6 decembrie 2023 reluare

„Nu am mai vorbit cu frații mei de ieri până astăzi și nu o să vorbesc până nu lămuresc treaba cu ei, să vedem cum s-a făcut actul de vânzare-cumpărare. Doamna Mirela, nu încercați împăcare cu mine și cu Mircea! Eu mă aprind pentru că am muncit!”, a spus bărbatul.

Pe de altă parte, Mircea a spus că nu înțelege de ce Aurel se mai ceartă cu el și ceilalți frați, deoarece cheile de la casa părintească se află la el. Fratele lui Aurel a făcut noi mărturisiri și a explicat cum a ajuns tatăl lui să lase moștenire casa nepotului Cătălin. Cătălin, băiatul lui Ion, fratele decedat și nepotul care a moștenit casa, lămurește situația! Bărbatul susține că Aurel și-a primit partea, iar el a moștenit casa pentru faptul că s-a ocupat de bunicii lui. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 decembrie 2023 online.

De aproape o lună, Dănuț a dispărut fără urmă! Bărbatul a fost dus cu o ambulanță la spital, pentru a face analize, iar apoi a fost plimbat de la un spital la altul. După mai multe căutări, soția lui, Alina, a aflat că Dănuț a fost văzut pentru ultima dată în fața unei unități spitalicești. De atunci nu se mai știe nimic despre el!

Dănuț are vârsta de 45 de ani și este din Iași. Bărbatul și Alina sunt împreună de 12 ani și au un copil de 6 ani. Femeia este disperată de când soțul ei a dispărut. Iată ce a transmis aceasta! Soția lui Dănuț, Alina, a declarat că partenerul ei de viață a dispărut în urmă cu o lună. Bărbatul s-ar fi dus la spital cu o ambulanță, ar fi refuzat internarea, iar ulterior nu s-a mai știut nimic de el.

Acces direct reluare din 6 decembrie 2023 online, complet mai jos

Tânărul acuzat de familie că le-a dat o lovitură de 300.000 de euro șochează! Duțu este pregătit să demonteze toate probele pe care Cosmin le-ar avea împotriva lui. Iată noi detalii în cazul bărbatului a cărei casă a fost incendiată și a cărei avere a fost furată!

Duțu, principalul suspect al familiei în cazul jafului de 300.000 de euro, se întoarce la pensiunea incendiată. Apar noi detalii din anchetă! Iată ce declarații a făcut principalul suspect! Dana, soția lui Cosmin, a declarat că nu s-a ntâlnit niciodată cu Duțu, principalul suspect. Femeia a mărturisit că nu înțelege de ce hoții au acționat așa și au furat seiful pe care ea și partenerul ei îl aveau în casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 decembrie 2023 online.