Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 38 Reluare 6 Decembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
În această seară, o nouă afacere va apărea în las fierbinti sezonul 24 episodul 38 reluare 6 decembrie 2023: „Giani și Dorel țin tombolă. Poți să câștigi o vacanță de o săptămână în Spania și îți dau și bani de buzunar”, îi va spune un sătean lui Bobiță. Rămâne de văzut dacă ideea va fi una înfloritoare sau nu.

Între timp, Nicu Rață își va schimba statutul de celibatar: „Ea e logodnica mea, Cipriana!”, le va zice acesta lui Firicel și Celentano. Cum a ajuns taximetristul să își găsească nevastă peste noapte, vom afla în câteva ore. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 38 de pe 6 decembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 38 de pe 6 decembrie 2023

Giani s-a plâns de singurătate, iar prietenul său cel bun nu a stat pe gânduri și i-a sărit în ajutor: Bobiță i-a găsit jumătatea! Cine? Nimeni alta decât o bătrânică din Fierbinți. Giani a fost răsfățat cu șnițele, cartofi prăjiți și bere, însă nu a părut pregătit să îi răspundă femeii cu același tratament: „Te lași cam greu!”, i-a reproșat băbuța acestuia.

Brânzoi și-a prins nevasta într-un moment de infidelitate. Aceasta și-a petrecut întreaga după-amiază alături de Firicel. Ce explicație a avut femeia? „A venit să schimbe becul la bucătărie. Ți-am zis să schimbi becul la bucătărie? Dacă nu l-ai schimbat… uite, Firicel era în trecere pe aici și l-am rugat să schimbe becul”, i-a spus ea. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 38 online 6 decembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 11.2 puncte de rating și 32.3% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.1 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:59, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 38 reluare 6 decembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 38 online 6 decembrie 2023.