Acces Direct de pe 6 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un nou caz important astăzi la acces direct de pe 6 noiembrie 2023! Camil, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Bacău, este foarte supărat pe fiul lui, Andrei, în vârstă de 20 de ani. Tânărul i-a cerut părintelui său bani pentru facultate, însă a refuzat să-l vadă de foarte mulți ani. Iată ce a declarat bărbatul despre acest subiect!

Camil a făcut declarații total neașteptate, după ce instanța a decis că trebuie să-i plătească o sumă mare fiului său, Andrei, în vârstă de 20 de ani, care în prezent este student. Iată ce a spus bărbatul!

Acces direct 6 noiembrie 2023 reluare

În exclusivitate pentru Acces Direct de la Antena Stars, Camil a mărturisit că instanța a decis ca după vârsta de 18 ani a copilului său, acesta să plătească lunar 24% din banii pe care el îi câștigă la locul de muncă, mai exact suma de 800 de lei. Problema acestuia nu este că trebuie să-i dea bani lui Andrei, ci că fiul său nu își dorește să-l vadă.

Mai mult decât atât, bărbatul a declarat că fosta lui soție și mama acesteia îi interzic lui Andrei să-l viziteze pe acesta. El este foarte supărat pe situația creată de familia lui și își dorește să aibă o legătură bună cu băiatul său.

Cazul șocant cu femeia care a fost incendiată a șocat o țară întreagă! Acum s-a aflat motivul șocant al crimei din Crângași. Iată ce voia, de fapt, nepotul femeii, conform informațiilor transmise de Doina Stână, reporterul Acces Direct! Bărbatul o urmărea de două săptămâni.

Liliana avea 55 de ani și era administrator de bloc. Femeia se întorcea acasă în această dimineață, moment în care a fost surprinsă de un atac care i-a fost fatal. Aceasta a fost lovită chiar de nepotul ei, iar o vecină a încercat să o salveze, însă nimic nu a putut stăpâni furia bărbatului, care într-un final a incendiat-o. Iată care este motivul pentru care bărbatull a făcut acest gest! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 noiembrie 2023 online.

După o dispută pe care nepotul doamnei Liliana a avut-o cu aceasta, femeia a fost incendiată. Nepoata doamnei Liliana a oferit informații exclusive la Acces Direct. Aceasta a spus că mătușa ei era căutată de nepot în ultimele două săptămâni, deoarece acesta îi cerea bani, mașină, apartament și un loc de muncă. Astfel, motivul ar fi fost dorința de îmbogățire de pe spatele mătușii sale.

Crima înfiorătoare din București a zguduit o țară întreagă, după ce o femeie în vârstă de 55 de ani a fost incendiată chiar de nepotul ei. Acum au apărut noi detalii despre crimă. Iată ce a declarat verișoara femeii decedate, Mariana!

Mariana, verișoara doamnei Liliana, a intrat în direct prin telefon la Acces Direct și a declarat că Alexandru, nepotul femeii incendiate în Crângași, și mama acestuia, Viorica, o sunau des pe doamna Liliana și îi cereau diverse lucruri. Cele două s-au întâlnit ieri, pe data de 5 noiembrie, chiar înainte cu o zi de a avea loc crima din București.

Acces direct reluare din 6 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Cazul lui David, tânărul în vârstă de 21 de ani care a fost găsit fără suflare în râul Săsar, a zguduit o țară întreagă. La două luni de la incidentul cumplit, familia are probe în cazul morții lui David. Tânărul ar fi fost bătut crunt înainte de înec. Iată ce a arătat expertiza medicală, dar și ce spun specialiștii despre acest caz!

Apar noi detalii terifiante în cazul tânărului găsit fără viață în râul Săsar. Un document care trebuie să facă lumină în dosar dă peste cap întreaga anchetă. În acest caz ar fi vorba despre o mână criminală. Iată ce spun experții despre cauza morții lui David! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 noiembrie 2023 online.