Love Island Romania Episodul 31 Reluare 6 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 31 de pe 6 noiembrie 2023

Cel mai nou cuplu în vila din Tenerife de la love island romania sezonul 1 episodul 31 reluare 6 noiembrie 2023 a avut parte de o noapte incendiară în „Cuibușorul de nebunii” și, chiar dacă știau că sunt monitorizați, cei doi au lăsat la vedere totul! Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 31 complet 6 noiembrie 2023.

Nargi și Luis au o chimie aparte, sunt foarte sinceri unul cu celălalt, dar mai ales cu publicul. Invitați să petreacă o noapte în #HideawayFor2, cei doi și-au făcut de cap chiar în fața camerelor de filmare.

„Luis și Nargi, formați cel mai nou cuplu din vilă. felicitări! Vă invităm să petreceți noaptea în Cuibușorul de nebunii!”, a fost mesajul primit de cei doi. „În sfârșit mă simt și eu împlinit. Cu voi vorbesc”, a spus Luis înainte de întâlnirea cu Nargi, partenera sa. „De vreo trei săptămâni așteptam momentul să mă cuplez cu Luis. Mai bine mai târziu decât niciodată”, a spus Nargi.

Love island romania sezonul 1 episodul 31 de pe 6 noiembrie 2023

Cele patru cupluri rămase în vila din Tenerife se pregătesc intens pentru Marea Finală, iar acest lucru nu înseamnă doar psihic și emoțional, ci și fizic!

​Pregătiți pentru schimbarea vieții lor, cei opt concurenți de la Love Island au fost provocați să facă mișcare pentru a fi în formă la Marea Finală, cea care se apropie mai repede decât s-ar fi așteptat.

„Dragilor, provocarea Betano de astăzi este menită să vă energizeze astfel încât să fiți în formă maximă pentru Marea Finală! Puteți începe strechingul pentru că challenge-ul următor va fi…la puterea a treia!”, a fost mesajul pe care l-au primit concurenții.

Avatar, The Notebook, Mr. and Mrs. Smith sau Titanic, acestea sunt filmele de dragoste celebre pe care concurenții au fost provocați să le reinterpreteze!

​Patru cupluri, patru povești de dragoste exact ca în filme! Concurenții Love Island și-au petrecut ziua costumându-se în personajele celor mai cunsocute filme de iubire din câte există.

„Dragilor, astăzi veți avea parte de o iubire ca-n filme! Și ce filme! Cine nu a auzit de Avatar, The Notebook, Mr. and Mrs. Smith sau de faimosul Titanic?! Pregătiți-vă să reinterpretați cele mai emblematice scene de dragoste ever!”. „Nu am crezut că o să mă conectez atât de tare, mai ales cu un extraterestru, în Galaxia Love Island”, a spus Denis, care a interpretat alături de Alexia scene de dragoste din filmul Avatar.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 31 integral 6 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

S-au costumat, au interpretat și s-au simțit ca actorii adevărați de la Hollywood, dar acest lucru nu putea fi posibil fără o petrecere pe cinste în vila din Tenerife!

Cele patru cupluri de la Love Island și-au încheiat seara cu distracție pe măsura eforturilor din timpul zilei. Toți s-au pus în pielea personajelor și au construit povești amuzante, dar și pline de acțiune.

„Am chemat doar oameni de calitate. Spuma! Nu am chemat pe oricine pentru că noi nu ne băgăm în seamă cu oricine. Acum, dacă o să ne vedeți pe stradă, noi suntem niște staruri” Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 31 integral 6 noiembrie 2023.