Acces Direct de pe 7 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Patricia ne povesteste la acces direct 7 decembrie 2023 ca are o fetiță de doar cinci ani care, în prezent, se află la tată. Femeia spune că își face griji pentru siguranța copilului, mai ales că în perioada în care erau împreună nu s-a interesat deloc de creșterea micuței. Chiar dacă a apelat la ajutorul autorităților, tânăra susține că nu își poate lua fiica de la tată.

Patricia susține că a trăit un coșmar în perioada în care a fost împreună cu soțul ei. Bărbatul ar fi bătut-o în repetate rânduri, dar chiar și așa, tânăra a trecut peste episoadele violente și s-a împăcat cu el, mai ales că la mijloc este și o fetiță de doar cinci ani.

Acces direct 7 decembrie 2023 reluare

Femeia a povestit că primele probleme au apărut imediat după ce a venit pe lume fetița lor. Soțul obișnuia să lipsească de acasă, iar mai apoi, ar fi început și episoadele violente. S-au despărțit și împăcat de mai multe ori, ca într-un final, Patricia să decidă să divorțeze. În prezent, tânăra spune că nu a ajuns la o înțelegere cu tatăl copilului, care i-ar fi smuls fetița din brațe. Chiar dacă instanța a decis ca fetița să rămână în grija mamei, Patricia îl acuză pe soțul ei că nu îi permite să o ia și chiar ar fi fugărit-o cu drujba când a mers la casa soacrei.

Patricia îl acuză pe soțul ei că nu îi permite să își vadă fetița. Femeia susține că instanța a decis ca micuța să rămână în grija ei, dar în tot acest timp, partenerul ei de care nu este încă divorțată s-ar fi opus și ar fi intervenit și soacra, care ar fi fugărit-o cu drujba atunci când a mers să își ia fetița. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 decembrie 2023 online.

În timp ce Patricia susține că a trăit un coșmar din cauza soțului care a bătut-o de mai multe ori și din cauza soacrei, partenerul ei și mama acestuia au o versiune diferită a poveștii. Cei doi spun că tânăra a renunța, la un moment dat, la fiica ei și că, de fapt, Patricia nu are condiții pentru să își crească fetița.

Bărbatul a povestit că, într-adevăr, a fost făcută o anchetă în baza căreia s-a stabilit, inițial, ca fetița lui să rămână la mamă. Ulterior, s-a aflat că Patricia nu are condiții pentru a-și crește copilul, tânăra locuind în prezent în casa mamei sale.

Acces direct reluare din 7 decembrie 2023 online, complet mai jos

Bogdan Stamatoiu ar fi recurs la un gest extrem, seara trecută, atunci când a intrat cu mașina într-un stâlp. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate observa cum redactorul-șef adjunct de la GSP s-a întors din drum, iar ulterior, la câteva minute distanță, are loc accidentul.

Accidentul provocat de Bogdan Stamatoiu este învăluit în mister. Chiar dacă la prima vedere a părut că este vorba doar de o întâmplare nefericită în trafic, în calcul a fost luată de anchetatori și varianta unui gest extrem, asta pentru că s-a descoperit că nu au existat urme de frânare.

Bogdan Stamatoiu a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și s-a lovit de un stâlp, atunci când ar fi încercat să facă un gest extrem, ca urmare a faptului că a fost concediat. Unul dintre martori spune că impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a fost găsit la câțiva metri distanță de locul accidentului. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 decembrie 2023 online.