Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 39 Online 7 Decembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Necazul unuia, bucuria altuia! În această seară la las fierbinti sezonul 24 episodul 39 online 7 decembrie 2023, Giani va afla cu surprindere că o vecină i-a lăsat o moștenire impresionantă înainte de a muri: „Mi-a lăsat banii ăștia și mi-a lăsat și casa”, îi va spune acesta lui Bobiță. Cum s-a întâmplat acest lucru și ce va avea de spus copilul fostei vecine, vom afla în câteva ore.

Între timp, Celentano va suferi o schimbare la nivel spiritual: „Stau ca Dalai Lama și încerc să-mi golesc capul de gânduri”, îi va spune acesta lui Firicel, care îl va întrerupe din meditație. Cum va reacționa Firicel la cele auzite, vom vedea în această seară. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 39 de pe 7 decembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 39 de pe 7 decembrie 2023

Celentano a adoptat un stil de viață sănătos: s-a apucat de post intermitent, ultimul trend în materie de alimentație, însă l-a adaptat la nevoile și dorințele sale. „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi. În restul timpului, mă odihnesc… ca să nu mor tânăr. Beau organizat, nu beau ca proștii oricând, la orice oră”, i-a explicat acesta lui Firicel.

Nicu Rață era cât pe ce să facă nuntă cu o domnișoară misterioasă. Taximetristul era în al nouălea cer, însă toate visurile i-au fost spulberate de Ardiles, care i-a povestit toate necazurile provocate de tânără: „Am văzut-o pe Cipriana, gagica mea care m-a lăsat cu ochii în soare și a furat calul pe care l-am furat. Într-o dimineață, m-am trezit și mi-a luat tot din casă”, a spus Ardiles. Prin urmare, Rață și-a luat gândul de la însurătoare. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 39 online 7 decembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 10.6 puncte de rating și 29.4% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:12, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 39 reluare 7 decembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 39 online 7 decembrie 2023.