Acces Direct de pe 7 Iulie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi la acces direct 7 iulie 2023 cunoastem povestea Mariei care nu își găsește liniștea de ani de zile. După ce a fost abandonată de mamă, femeia nu știe ce să mai facă pentru a-și cunoaște familia. Povestea cu lux de amănunte, în exclusivitate pentru Acces Direct. Maria, în vârstă de 48 ani, din județul Galați este una dintre cei trei frați ai familiei. Pe unul dintre frați chiar a avut ocazia și l-a cunoscut, însă a trecut multă vreme de atunci. Iată povestea de viață a femeii, la Acces Direct.

Chiar dacă au trecut foarte mulți ani, Maria nu poate uita că era vizitată foarte des de o femeie pe vremea când avea vârsta de 16 ani. Femeia care a crescut-o nu a vrut să îi spună inițial, însă într-un moment în care s-ar fi enervat i-a recunoscut că aceasta era mama ei naturală.

Acces direct 7 iulie 2023 reluare

Tot atunci, Maria a aflat că mama ei a dat-o de crescut familiei care a îngrijit-o de-a lungul anilor. Femeia susține că mama ei naturală i-a spus la vremea respectivă că mai are doi frați, iar ea nu a avut posibilitatea să o crească nici pe ea, dar nici pe frații ei.

Elena nu are liniște și vrea să se facă dreptate, după ce a fost lăsată fără moștenirea familiei, chiar dacă autoriățile au decis ca totul să se împartă egal. Mătușa femeii nu s-a mulțumit și a vândut locuința. Povestea cu lux de amănunte, în exclusivitate pentru Acces Direct. Elena, în vârstă de, din județul Giurgiu este fiica unuia dintre cei doi frați moștenitori. Tatăl femeii și sora lui au rămas cu averea din partea părinților, mai exact unele proprietăți, împărțite în mod egal. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 iulie 2023 online.

Femeia a mărturisit la Acces Direct că moștenirea s-a dezbătut moștenirea după moartea bunicii ei. Elena i-a propus mătușii ei să meargă să rezolve totul la notariat, însă femeia nu a fost de acord.

Acces direct reluare din 7 iulie 2023 online, complet mai jos

Un bărbat nu știe ce să mai facă pentru a afla ceva despre mama lui. Femeia care i-a dat viață a dispărut și este de negăsit de o săptămână. Familia trece prin momente grele. De ce afecțiune suferea. Ce a mărturisit fiul acesteia, în exclusivitate pentru Acces Direct. A trecut deja o săptămână de când Anișoara a dispărut de acasă fără urmă. Totul părea normal, iar familia nici măcar nu se aștepta la așa ceva. Fiul ei a trecut la fapte atunci când a aflat că mama lui este de negăsit și a plecat să o caute, însă fără vreun rezultat. Indiciile găsite nu au făcut decât să adâncească și mai mult acest misterul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 iulie 2023 online.