Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 71 Gala 14 Reluare 7 Iulie

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Andreea a avut apariție strălucitoare în ediția concept din această seară la bravo ai stil sezonul 8 episodul 71 gala 14 reluare 7 iulie 2023, însă nu a fost pe placul juraților. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look sclipitor în ediția concept din această seară, care nu a fost însă pe placul celor trei jurați. Celelalte concurente i-au apreciat intenția și s-a văzut faptul că a respectat tema „Glitter Glam”.

Maurice Munteanu este de părere că ținuta prezentată de Andreea în această seară nu este una demnă de o concurentă în show-ul „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Notele Andreei în ediția concept din această seară sunt: Maurice Munteanu- 1, Alexandru Abagiu- 2, Raluca Bădulescu- 2.

Bravo, ai stil 7 iulie 2023 sezonul 8 episodul 71 online

Ioana de la Bravo, ai stil nu a reușit să impresioneze în ediția concept „Glam Glitter”. Iată ce note a primit din partea juraților! Ioana nu reușește să ajungă în grațiile juriului prin ținutele pe care le prezintă. Concurenta a prezentat un look care a fost pe placul colegelor ei de platou, însă Alexandra i-a dat câteva sfaturi cu privire la modul în care ar fi putut duce ținuta la un alt nivel.

Chiar dacă ideea de la care ținuta Ioanei a pornit, execuția nu a fost una fără cusur. Maurice Munteanu i-a transmis concurentei că look-ul ei tinde înspre costumație. Alexandru Abagiu i-a mărturisit concurentei că „a jucat o carte inteligentă” prin alegerea melodiei și modul în care s epotrivește cu ținuta ei. Ioana a primit următoarele note din parte juriului de la Bravo, ai stil 2023: Alexandru Abagiu- 3, Maurice Munteanu- 2, Raluca Bădulescu- 2.

Rebecca a avut parte de un accident cu ținuta înainte de ediția concept „Glitter Glam”. Ce s-a întâmplat în timp ce era la repetiții?

Rebecca de la Bravo, ai stil 2023 a avut din nou un moment spectaculos în platoul emisiunii, unde i-a încântat pe jurați, dar și pe telespectatori cu un dans alături de un coleg de breaslă. Legat de ținută, Rebecca le-a dezvăluit colegelor ei și juraților că ținuta ei nu trebuia să aibă pantaloni, însă rochia pe acre o avea pregătită s-a rupt la repetiții.

Jurații nu au putut trece peste faptul că ținuta Rebeccăi a fost una neterminată din cauza accidentului de la repetiții. Maurice Munteanu a mărturisit că a fost prima gală în care Rebecca l-a surprins, dar nu într-un sens pozitiv. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 7 iulie 2023 sezon 8 episod 71 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 71 integral 7 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Notele primite de Rebecca în ediția concept „Glitter Glam” sunt: Raluca Bădulescu -2, Maurice Munteanu- 2, Alexandru Abagiu -2.

Maurice Munteanu: Corsetul e foarte frumos. Machiajul mă trimite în zona de cabaret. Din păcate, cu un corset nu se face primăvara. Rebecca mă surprinde în seara asta pentru că e prima gală când nu mă surprinde.