Acces Direct de pe 7 Noiembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Intr-o noua editie acces direct 7 noiembrie 2023 aflam ca un bărbat în vârstă de 36 de ani își caută cu disperare părinții biologici care l-au abandonat la naștere. Acesta a fost adoptat de o familie care i-a oferit totul, dar care i-a ascuns tot adevărul legat de părinții lui biologici. Mai mult decât atât, părinții adoptivi nu au murit de curând, iar el dorește să știe mai multe detalii despre cei care i-au dat viață. Iată care este tot adevărul, dar și ce detalii au fost găsite despre viața lui!

Cristian merge până în pânzele albe ca să rezolve povestea adevărată despre trecutul lui, mai ales să o cunoască pe mama pe care nu a văzut-o niciodată. Părinții de suflet care l-au salvat i-au dat un indiciu uluitor.

Barbatul are 36 de ani, iar acum este pregătit să își caute mama care l-a abandonat la naștere și care nu l-a căutat niciodată până în prezent. Chiar dacă a fost crescut fără lipsuri de către familia adoptivă, copiii lui Cristian și soția vor să știe mai multe despre trecutul bărbatului.

Acces direct 7 noiembrie 2023 reluare

Cât despre familia adoptivă, Cristian susține că mama a murit cu doi ani în urmă, în timp ce tatăl care l-a crescut s-a stins din viață acum patru ani. Totodată, bărbatul în vârstă de 36 de ani a precizat că părinții care l-au crescut nu l-au făcut niciodată să simtă lipsa a ceva, cu toate că i-au ascuns acest adevăr cum că ar fi adoptat.

Andreea are o misiune importantă și o dorință uriașă să îl salveze pe frățiorul ei de pericol. Cine ar trebui să îl îngrijească, mai exact centrul de plasament la care acesta se află acum, îl lasă pe copil în bătaia vântului. Iată declarațiile făcute de tânăra! Andreea și frații ei au avut o copilărie cruntă. Au trăit printre străini, iar asta după ce părinții i-au dat uitării. Cel mai mic dintre ei ar avea foarte mare nevoie de ajutor, iar sora lui pare a fii singura care vrea să îi fie colac de salvare. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 noiembrie 2023 online.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Andreea a precizat că situația din familia ei a fost una cruntă pentru ea și ceilalți patru arti pe care îi are. Aceștia au fost abandonați de părinții biologici într-un centru de plasament, din cauza condițiilor financiare greu de suportat pentru a-i întreține.

Acces direct reluare din 7 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Marin, fratele ciobanului. are ar fi fost omorât de patronul de la stână, scoate mesajele șocante! Bărbatul aduce dovezi care arată că Florin nu ar fi avut scăpare din ghearele patronului. Îl bătea non-stop, în timp ce patronul contraatacă. Ancheta explodează. Iată ce detalii halucinanate au apărut în acest caz!

Florin a muncit timp de șapte ani la stâna patronului din Maramureș, însă într-o dimineață din luna decembrie a anului 2018, bărbatul a fost găsit mort. Acesta ar fi decedat chiar în bucătăria patronului unde lucra, iar la scurt timp, fratele bărbatului decedat, Marin, a început o anchetă pe cont propriu și asta pentru că și-a dorit să afle adevărul.

Situația se complică, iar patronul intră în scenă patronul care își varsă nervii pe Marin. Între timp, foștii angajați de la stână rup tăcerea și și-au făcut curaj să vorbească despre situația cu care s-au confruntat. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 noiembrie 2023 online.