Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 25 de pe 7 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
​„Mi-am schimbat stilul de viață. Vreau să scap de stres”, vor fi cuvintele spuse de Giani in las fierbinti sezonul 24 episodul 25 de pe 7 noiembrie 2023. Cum pune el în practică acest lucru? Cere de mâncare oamenilor din sat, poartă hainele vecinilor sau stă în gospodăria lor când ei nu sunt acasă. Însă, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Rămâne de văzut ce va face Giani atunci când locuitorii din Fierbinți nu o să-i mai accepte obiceiurile. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 25 de pe 7 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 25 de pe 7 noiembrie 2023

Aspirina va fi foarte supărată. Motivul? Nu are în ce oală să facă ciorbă! Însă își va aduce aminte că i-a dat-o cu împrumut soacrei lui Celentano. Ajunsă la casa acesteia, ea va face o descoperire de zile mari: „Ce caută toate sculele mele la tine?”, o va întreba Aspirina revoltată. Ce va avea soacra lui Celentano de spus în apărarea ei, vom afla în câteva ore.

Primarul va isca multe controverse prin sat din cauza faptului că invită diverse femei din Fierbinți chiar în gospodăria sa: „Vasile adună neveste, le cheamă pe la el pe acasă, le ține câte 2-3 ore acolo, mâncare, băutură și le trimite cu niște bani acasă”, va spune Firicel. Care este motivul ascuns din spatele faptului că primarul își petrece după-amiezile cu soțiile sătenilor, vom afla chiar în această seară.

„În principal, telespectatorii ar trebui să ne spună, dar noi ne dorim în continuare să fim foarte iubiți, în continuare oamenii să ne privească cu același interes. Noi știm foarte bine că încercăm să ne facem treaba cât de bine putem, cu cât de mult umor se poate și dacă ajungem la sufletul lor în continuare, și anul acesta, sezonul acesta, e câștigat pariul”. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 25 online 7 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

„Tot timpul am spus și din păcate o să mă repet. Când faci ceea ce îți place, chiar nu simți. Adică, într-adevăr, sunt zile mai dificile, ești un pic mai obosită, mai obosit, însă chiar e o plăcere să fii obosit. Cum să spun, de ceva ce îți face atât de mare plăcere și o bucurie, pentru mine, Geanina, e o bucurie, filmările sunt o mare bucurie. Le aștept cu interes. Aștept să treacă vacanța cât mai repede și nu vorbesc doar așa, că pare frumos la televizor, chiar îmi aduc fericire”.

„Da. Ai să râzi, dar da, și ea (Geanina) întâmpină, ca noi toți. E o viață care se desfășoară acolo, e în plină desfășurare și fiecare dintre personajele principale tot întâmpină greutăți sau mai știu eu ce situații și, atunci, încerci să le faci față cum se cuvine și se dezvoltă, și cresc, și ești curios să vezi ce mai aduce sezonul, pe an, ca să zic așa”. (…) Frumusețea este că întotdeauna e diferit, știi, și de aceea nici nu ai cum să te plictisești. E diferit, dar dificil”.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 25 reluare 7 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 25 online 7 noiembrie 2023.