Acces Direct de pe 8 Decembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Mama din Târgu Jiu ne destainuie la acces direct 8 decembrie 2023 faptul ca (,) continuă lupta pentru fiica ei. După ce tatăl copilului i-a spus că nu poate să i-o dea din cauza condițiilor necorespunzătoare în care ar crește fetița, Patricia a răspuns acuzațiilor acestuia. Femeia este revoltată de ceea ce a auzit, iar acum a decis să clarifice situația.

Patricia trece prin cele mai dificile momente ale vieții sale, după ce soțul ei i-a luat fără voia sa propria fetiță. Cei doi duc o luptă continuă unul împotriva celuilalt, de când bărbatul a decis să o țină la el pe fetiță. De atunci, Patricia a trecut prin mai multe momente grele, mai ales când a fost atacată cu drujba de socrul ei.

Acces direct 8 decembrie 2023 reluare

După ce Patricia și-a spus povestea la televizor și a dezvăluit cât de greu îi este să își recupereze fiica de la soțul ei, bărbatul a răspuns în urma acuzațiilor cu alte acuzații, spunând că a observat că Patricia nu o îngrijește pe fiica lor așa cum ar trebui, mai ales când fetița ar fi fost bolnavă, iar ea nu ar fi luat măsuri.

Mama fetiței nu a rămas indiferentă ci a reacționat în cazul acuzațiilor, spunând că nimic din ce a spus nu este adevărat.

Patricia a precizat că are dovezi în acest sens, chiar și atunci când i-a cumpărat medicamente fetiței, iar bărbatul ar minți cu privire la acest subiect. Femeia a fost de-a dreptul revoltată de ceea ce a auzit.

O femeie a transmis un apel disperat la Acces Direct. Cristinel a plecat de acasă, iar de atunci nu a mai venit acasî niciodată. Bărbatul a dispărut fără urmă, iar mama lui îl caută cu disperare. Iată unde a fost Cristinel ultima dată!

O mamă trăiește clipe de groază și cu speranța că fiul ei se va întoarce axasă. Cristinel a plecat la muncă, ca de obicei, însă nu s-a mai întors acasă niciodată.

Bărbatul lucra la mai multe stâne și trebuia să vină acasă cu trenul, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată. De atunci, mama lui îl caută cu disperare.

Mama lui Cristinel încearcă să afle informații despre locul în care s-ar afla fiul ei. Bărbatul trebuia să fie adus acasă de șeful său, însă, în mod neașteptat, traseul său s-a schimbat brusc. Cristinel a fost dus la o altă gară, de unde nu a mai reușit să vină acasă, iar nimeni nu mai știe nimic despre ce s-ar fi întâmplat cu el.

Nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu Cristinel, iar acest lucru a speriat-o pe mama lui, care nu și-a mai găsit liniștea.

Încă de la jumătatea lunii noiembrie, mama ciobanilui nu a mai putut să mai vorbească cu el. De aproape o lună, femeia nu mai are niciun răspuns despre fiul ei și nu știe dacă este sau nu în siguranță. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 decembrie 2023 online.

Acces direct reluare din 8 decembrie 2023 online, complet mai jos

Un martor-cheie în cazul jafului de 300.000 euro de la pensiune a făcut declarații care ar putea să aibă un impact major în ceea ce privește modul în care decurge ancheta. Bărbatul a dezvăluit ce a auzit în momentul în care a izbucnit un incendiu, iar ceea ce a urmat, l-a șocat.

În urmă cu câteva zile, patronul unei pensiuni a rămas fără 300.000 de euro și cu afacerea incendiată, iar de atunci a pornit o anchetă complexă în acest sens.

Cosmin suspectează un bărbat în acest caz, însă suspectul neagră ferm acuzațiile. De această dată, un martor a făcut declarații importante. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 decembrie 2023 online.