Vocea Romaniei Sezon 11 Episodul 14 Semifinala 8 Decembrie

vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 de pe 8 decembrie 2023

Antrenorul Smiley și cei doi concurenți ai lui, Ana Stănciulescu și Alex Maxim, au deschis seara la vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 online 8 decembrie 2023! ​Smiley, Alex și Ana au interpretat, într-o manieră originală, piesa ”Blurred Lines”, ridicând în picioare publicul și fiind aplaudați la scenă deschisă. Vizionati mai jos in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 de pe 8 decembrie 2023 integral..

”Mi s-a părut o piesă potrivită pentru show-ul acesta”, spune Smiley.”Alex e cel mai sufletist om pe care l-am întâlnit în toată emisiunea”, crede Ana. ”Este o fată foarte talentă”, își apreciază Alex coechipiera.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 de pe 8 decembrie 2023

În semifinala Vocea României 2023, Alexandra Sîrghi, din echipa Theo Rose & Horia, a demonstrat că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary”. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 de pe 8 decembrie 2023.

Alexandra are 20 de ani, vine din Galați și de doi ani locuiește în București. Tânăra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit. 

La audițiile pe nevăzute, tânăra a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Ea a făcut senzație cu interpretarea piesei „A Natural Woman” din repertoriul lui Aretha Franklin. Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit vocea.

În prima ediție LIVE Vocea României, Alexandra Sîrghi, din echipa Theo Rose & Horia, a emoționat publicul cu o piesă specială de Ziua Națională, ”România”.

În semifinala live Vocea României 2023, Raluca Radu – de la echipa Tudor Chirilă – a avut o interpretare plină de emoție a piesei ”Walking in the Sand”.

Alex Maxim a uimit publicul cu interpretarea sa din semifinala Vocea României 2023. Concurentul din echipa lui Smiley a cântat piesa „Feeling good”.

Alex Maxim are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet. El spune că a moștenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe.

În primul LIVE de la Vocea României, concurentul din echipa lui Smiley a făcut spectacol pe scenă cu interpretarea piesei lui Dan Spătaru „Nicio lacrimă”. La audițiile pe nevăzute, Alex Maxim a cântat piesa „Kingston Town” și a reușit să întoarcă trei scaune. Pentru el s-au bătut: Irina Rimes, Smiley și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Concurentul a ales să meargă mai departe cu Smiley. 

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 de pe 8 decembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

În semifinala live Vocea României, Irina Rimes a ales, alături de concurenții ei, Vlad și Delia, o piesă puternică, cu mesaj, semnată Michael Jackson: ”They don’t care about us”. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 14 online 8 decembrie 2023.