Acces Direct de pe 8 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Un nou caz la acces direct 8 noiembrie 2023 îngrozește țara noastră! Doamna Anișoara îl acuză pe vecinul ei că a agresat-o și că a bătut-o cu pumnul și cu mătura. Femeia a chemat poliția, însă cel amendat a fost soțul acesteia. Mai mult, doamna Anișoara își pune tot felul de întrebări despre cum poate aplana cearta între ea și vecinul care susține că le-ar face rău.

Scandal monstru între vecini! Anișoara a ajuns în pragul disperării. Femeia nu mai are liniște de când vecinul, însetat de ceartă, i-ar face zile fripte. Războiul dintre cele două familii își are rădăcini vechi, în timp ce prima victimă ar fi fost fratele Anișoarei. Femeia și soțul ei stau cu frică și acuză că nimeni nu le ia apărarea.

Acces direct 8 noiembrie 2023 reluare

Doamna Anișoara și domnul Costel trăiesc o adevărată dramă, iar asta pentru că odată cu preluarea casei în care locuiesc acum, au avut parte și de un conflict care își avea rădăcinile între fratele doamnei Anișoara și vecinul de lângă casă.

Andreea, sora care vrea să își salveze cei doi frați rămași în grija unui centru pentru copii abandonați, în Brașov, a dat de urma fratelui ei care a fost scăpat de sub control de cei de la centrul de plasament la care și ea a locuit. Tânăra susține că acești copii au luat-o pe căi greșite pentru că nu mai sunt controlați de nimeni. Este vorba despre un frate de 14 ani și sora de 16 ani, amândoi fugiți din centru, consumând substanțe interzise, și făcând tot felul de rele. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 noiembrie 2023 online.

Femeia susține, cu ochii în lacrimi, că vrea să le fie și mamă și tată pentru cei doi frați mai mic, pentru că, spune ea, toți patru au fost abandonați în acel centru de plasament, asta din cauză că părinții nu și-au mai înțeles și și-au văzut de viețile lor.

Aceasta mai susține că, în această dimineață, a primit un răspuns de la DGASPC Brașov, de la centrul de plasament unde copii ar fi trebui să se afle.

Este informația momentului! Dis de dimineață, Andreea a primit o veste tulburătoare. Lucrurile au luat o întorsătură șocantă. Frățiorul ei a fost văzut sub escortă poliției.

Acces direct reluare din 8 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Florin a muncit timp de șapte ani la stâna patronului din Maramureș, însă într-o dimineață din luna decembrie a anului 2018, bărbatul a fost găsit mort. Acesta ar fi decedat chiar în bucătăria patronului unde lucra, iar la scurt timp, fratele bărbatului decedat, Marin, a început o anchetă pe cont propriu și asta pentru că și-a dorit să afle adevărul.

Au apărut dezvăluiri bombă în dosarul ciobănașului găsit fără suflare în bucătăria de vară a patronului fermei. Reporterii Acces Direct au primit o înregistrare care duce ancheta pe cai nebănuite.

Mihai Vasiliu, reporter Acces Direct, a făcut rost de informații halucinante de pe caseta de înregistrări sosită la redacția Antena Stars.

Pe această casetă, persona respectivă a spus că a fost abordată de pe contul de Facebook al lui Florin, după ce acesta a decedat. A fost contactată de o persoană despre care ea susține că ar fi patronul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 noiembrie 2023 online.