Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 26 Integral 8 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Va avea loc o mare ceartă în las fierbinti sezonul 24 episodul 26 integral 8 noiembrie 2023. „Și dacă te superi… ce? Eu sunt șefa, eu aduc banii în casă!”, se va răsti soția lui Firicel la acesta în momentul în care el îi va cere banii pe care i-a primit pentru timpul petrecut în curtea lui Vasile. Dacă aceasta va ceda și îi va da suma soțului ei, vom afla în câteva ore.

Celentano va avea și el motive de supărare, însă neștiute de nimeni: „Nu pot să mănânc, nu pot să beau, nu pot să fac nimic! Sunt într-o stare… de nu-mi vine să fac nimic de câteva zile”, le va mărturisi Gianinei și Aspirinei. Rămâne de văzut care este temeiul depresiei sale. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 26 de pe 8 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 26 de pe 8 noiembrie 2023

Marți seară, telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut din serialul lor preferat și au trăit aventuri hilare alături de cele mai îndrăgite personaje. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

​Aspirina a elucidat misterul tuturor ustensilelor de bucătărie dispărute: „Știi ce cred eu? Cred că ați venit și ați luat toate astea cu împrumut, eu vi le-am dat, dar voi… mi le-ați dat înapoi? Tu mă iei de proastă? Am vrut să fac o ciorbă și n-am avut pe ce să pun mâna!”, s-a răstit aceasta la soacra lui Celentano. Drept pedeapsă pentru nedreptatea ce i-a fost făcută, Aspirina a aruncat pe acoperiș toate oalele pe care le-a găsit în casa femeii. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 26 online 8 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Bobiță a descoperit motivul pentru care primarul din sat invită nevestele sătenilor la el acasă… și le plătește pentru asta: „Am primit niște bani pentru emanciparea femeilor din zonele defavorizate și pentru reconversie profesională. Cu banii ăștia, am organizat niște ateliere cu întâlniri tematice, ca să vedem în ce direcție de emancipare se duc ele. Am adus cărți și reviste de dezvoltare personală și profesională… niciuna nu s-a uitat la ele! Una n-a deschis revista! Au bârfit, au mâncat, au băut și au dansat. Asta au făcut în toate zilele”, i-a povestit Vasile revoltat.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 26 reluare 8 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 26 online 8 noiembrie 2023.