Acces Direct de pe 9 Noiembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
La inceputul emisiunii Acces Direct 9 noiembrie 2023 din această seară a fost prezentată o poveste de dragoste cu năbădăi. Gelu este unul dintre cei doi protagoniști ai acestei povești. Bărbatul s-a cuplat cu o femeie care locuia cu iubitul ei, care era tatăl copilului acesteia. Ulterior, aceasta s-a mutat în casa lui Gelu, însoțită de copilul ei, însă finalul nu este unul fericit. Mihaela, căci așa se numește, l-a părăsit pe Gelu și s-a mutat în casa fostului iubit.

Gelu este disperat și îndurerat pentru că femeia a plecat de acasă, din casa lui, împreună cu copilul ei, de care bărbatul susține că se atașase foarte mult. Acum, Gelu nu vrea să renunțe la femeia pe care o iubește și își dorește ca cea de care s-a îndrăgostit să revină acasă cât mai repede.

Dragostea vieții lui Gelu a plecat pe furiș și i-a lăsat bărbatului un gol imens în suflet. Nu ar fi prima dată însă când femeia decide să îl părăsească. Gelu povestește că fostul soț al femeii ar fi convins-o să se întoarcă la el.

Acces direct 9 noiembrie 2023 reluare

Andreea vrea să își salveze frații mai mici aflați într-un centru de plasament din Codlea, județul Brașov. Niciunul dintre părinți nu își asumă responsabilitatea pentru cei doi minori. Echipa Acces Direct a stat de vorbă cu minorul în vârstă de 14 ani care a fost găsit după aproape 2 luni și jumătate de lipsă din centrul de plasament. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 noiembrie 2023 online.

Andreea are doar 19 ani, este abia la începutul vieții, încă nu are casa ei, familia ei, însă știe cât de greu le este fraților săi Paul, de 14 ani și sora ei, în vârstă de 16 ani. Cei doi fug în mod constant de la centru. Tânăra spune că fratele ei doarme prin gări de cel puțin două luni de zile, ba mai mult, ar consuma și substanțe care i-ar dăuna sănătății. Este gata de orice sacrificiu pentru a-și scoate frații din centru.

Echipa Acces Direct a stat de vorbă cu minorul în vârstă de 14 ani care a fost găsit după aproape 2 luni și jumătate de lipsă din centrul de plasament. Băiatul a fost găsit în Gara Centrala din Brașov și dus la spital pentru că se afla într-o stare deplorabilă.

Frățiorul Andreei a povestit despre viața lui pe străzi. La cei 14 ani a dat deja piept cu fața dureroasă a sorții. Băiatul a spus și cu cine ar vrea să locuiască după ce va ieși din spital, iar Andreea este mai hotărâtă ca niciodată să își ia frățiorul acasă.

Acces direct reluare din 9 noiembrie 2023 online, complet mai jos

De la o zi la alta apar tot mai multe detalii în cazul ciobănașului găsit mort în bucătăria de vară a patronului. Fratele bărbatului care ar fi murit în condiții suspecte a făcut noi dezvăluiri în această seară, la Acces Direct.

Timp de șapte ani, ciobănașul Florin a lucrat la stâna patronului din Maramureș. Acolo și-a găsit și sfârșitul. Potrivit informațiilor, într-o dimineață din luna decembrie a anului 2018, bărbatul a fost găsit mort. Acesta și-ar fi dat ultima suflare chiar în bucătăria patronului. Pentru că fratele său a considerat decesul ca fiind unul suspect, a început o anchetă pe cont propriu pentru că și-a dorit să afle adevărul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 noiembrie 2023 online.

error: Nu copiați de pe acest site!