Acces Direct 28 Februarie 2024 Sezon 31 Episodul 38

acces direct 28 februarie 2024
Carmen din editia de astazi acces direct 28 februarie 2024 are trei copii, dar spune că a ajuns într-o situație disperată din cauza fiicei. Tânăra în vârstă de 28 de ani este fata cea mică și i-ar fi reproșat mamei că și-a refăcut viața, după divorț, în condițiile în care i-a fost mereu alături și i-a luat apărarea în fața tatălui ei.

Aceasta susține că trăiește un coșmar, din cauza fiicei. Femeia are trei copii mari, la casele lor, dar, în prezent, fiica cea mică este cea care îi creează probleme. Carmen a povestit că a ajuns într-o situație disperată, asta după ce tânăra i-a reproșat că și-a refăcut viața cu bărbatul cu care și locuiește în prezent.

Acces direct 28 februarie 2024 reluare

Femeia a povestit că trăiește un coșmar de când a divorțat de fostul soț, din cauza fiicei. Carmen are trei copii din prima relație și spuen că și-a dedicat ani întregi ca fiica cea mică să fie bine. Acum, ajunsă la maturitate, a început să îi facă probleme. Fata ei și-ar fi bătut tatăl, dar și pe Carmen.

„Din cauza ei, m-am băgat. L-a bătut pe tatăl ei, acum am ajuns să mă bată și pe mine. Pentru pereții ăștia pe care îi am aici. M-am chinuit mult cu ea. Nu-i convine că eu am stat în chirie, după ce s-a despărțit fostul soț de mine (…) Datorită lui trăiesc. Am avut COVID atunci și două luni m-a lăsat să zac, să mor.

Fostul bărbat și fata care râdea de mine și făcea batjocură de mine. Voiau să mă ducă la spital, dar eu am spus că nu mă duc, mai bine să mor în casa mea. Iubitul ei, fostul, mi-a luat medicamente atunci. Râdeau de mine atunci”, a declarat Carmen, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 februarie 2024 online.

Acces direct reluare din 28 februarie 2024 online, complet mai jos

Acum, Carmen spune că este disperată, după ce i-a făcut mereu bine fiicei. Tânăra i-ar fi reproșat că nu trebuia să își refacă viața. În prezent, femeia este împreună cu altcine, cu care și locuiește, dar Carmen spune că este singurul care a avut grijă de ea când fiicei și fostului soț nu îi păsa de ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 februarie 2024 online.