Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 8 de pe 28 Februarie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

O nouă modă va lua amploare în las fierbinti sezonul 25 episodul 8 de pe 28 februarie 2024: jocurile de noroc. Toți sătenii vor merge la cârciuma lui Bobiță pentru șansa de a câștiga mulți bani într-un timp foarte scurt. Însă unul dintre clienți se va prinde de șmecheria din spatele aparatelor și se va răzvrăti: „Să-mi dai banii înapoi că nu merge, aparatul e stricat! Am dat de butoanele alea… am pierdut 3 milioane, dă-mi banii înapoi!”, îi va spune acesta lui Bobiță. Cum se va comporta cârciumarul în circumstanța dată, vom afla în curând.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 8 de pe 28 februarie 2024

Robi, polițistul satului își va face apariția la primărie îmbrăcat în trening: „De ce nu ești în uniformă?”, îl va întreba Vasile pe un ton aspru. Explicația lui Robi va fi una simplă: „Mi-am luat o zi liberă. Pot să-mi iau din când în când o zi liberă… dacă sunt stresat. De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba? Sunt stresat că nu mă mai ajung cu banii din salariu”. Ce părere va avea șeful său despre asta, vom afla în câteva ore.

Dorel va avea o mare supărare: Gianina vrea să fie iubita altui bărbat! „Cu ce e mai mișto Giani ca mine? Eu te iubesc pe tine de mult și eu cred că sunt cel mai potrivit pentru tine”, îi va spune fratele lui Bobiță. Rămâne de văzut cum va gestiona Gianina această situație. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 8 online 28 februarie 2024, fara intreruperi!

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență: „Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează in februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 8 reluare 28 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 8 online 28 februarie 2024.