Acces Direct Sezonul 31 Episodul 1 de pe 8 Ianuarie 2024

acces direct 2024 online antena stars editii integrale
O tânără ne povesteste la acces direct dep e 8 ianuarie 2024 online ca a pornit o relație cu un fotbalist celebru din România. Relația a decurs normal, însă, între cei doi, lucrurile s-au desfășurat în așa fel încât tânăra a rămas însărcinată. De atunci lucrurile s-au stricat pentru Erika. Femeia și-a spus întreaga poveste în această seară, la Acces Direct.

Potrivit declarațiilor făcute de Erika, în cadrul emisiunii Acces Direct, celebrul fotbalist care nu își dorea acest copil i-a cerut în repetate rânduri să renunțe la el, ea nu a vrut, iar războiul dintre ei s-a întețit când a venit pe lume micuța.

Erika susține că a rămas însărcinată cu un celebru fotbalist din România. Sportivul a început un război cu tânăra pentru că el nu și-ar fi dorit, de fapt, ca acest copil să vină pe lume.

Femeia susține că bărbatul cu care a avut o relație deschisă, și care a lăsat-o însărcinată, i-a trântit ușa în nas când a aflat că vor avea un copil. Erika susține că sportivul nici nu vrea să dea ochii cu micuța care tânjește după dragostea tatălui său.

Acces direct 8 ianuarie 2024 reluare

În ediția din această seară a emisiunii Acces Direct au fost făcute dezvăluiri în exclusivitate din ancheta incendiului devastator de la Ferma Dacilor în care opt persoane și-au pierdut viața. Tragedia din a doua zi de Crăciun, de la Ferma Dacilor, a îndoliat întreaga țară. La scurt timp după nenorocire au început să iasă la iveală detalii halucinante despre incendiul în care au murit opt persoane.

Patronul de la Ferma Dacilor, locul unde opt persoane și-au pierdut viața după ce pensiunea a fost cuprinsă de flăcări, contestă ipoteza anchetatorilor. Avocatul lui Cornel Dinicu este de părere că în cazul clientului său este vorba despre o „anatemizare”. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 ianuarie 2024 online.

Acces direct reluare din 8 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Declarațiile celor care erau cazați la Ferma Dacilor în momentul în care clădirea a fost cuprinsă de flăcări, sunt șocante. Fratele geamăn care a scăpat cu viață din incendiul în care au murit opt persoane a vorbit despre momentele de groază din dimineața fatidică.

Reamintim că, în a doua zi de Crăciun, un incendiu violent a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani. În urma tragediei în care opt persoane și-au pierdut viața, DNA a redeschis un dosar penal ce vizează modul în care pensiunea funcționa fără autorizație de securitate la incendiu.

În această seară, în emisiunea Acces Direct, a fost făcută publică declarația fratelui geamăn care a scăpat cu viață din incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Acesta a vorbit despre momentele de groază. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 ianuarie 2024 online.