Poftiti In Dobrogea Episodul 1 Online 8 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea emisiune in reluare integral

Prima ediție din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 1 online 8 ianuarie 2024 aduce în atenție motivele pentru care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi înlocuiți în anumite ediții ale noului sezon! Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 1 online 8 ianuarie 2024.

Emisiunea începe cu nea Marin care povestește despre ceea ce o să se întâmple în primul episod. Primul lucru pe care îl face este de a se întâlni cu primarul localității, în timp ce Andrei Ștefanescu și Liviu Vârciu fac un anunț care îi întristează pe telespectatori. Iată ce dezvăluiri au făcut cei doi invitați.

Poftiti in Dobrogea Episodul 1 de pe 8 Ianuarie 2024

Primii invitați ai emisiunii sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care fac dezvăluiri cu privire la absența lor din emisiune din următoarele episoade, dar și cu privire la cum văd ei această nouă provocare.

Vestea că Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu nu vor putea ajunge la toate filmările acestui sezon i-a întristat atât pe colegi, cât și pe o mare parte dintre telespectatori. Iată care sunt motivele.

În prezent, Liviu joacă rolul lui Mario în noul serial de comedie, Bravo, tată!, unde este regăsit în ipostaza de tătic a trei copii și care riscă să fie părăsit de soție din cauza comportamentului său imatur.

Totodată, și Andrei Ștefănescu a anunțat faptul că nu poate ajunge la filmările tuturor edițiilor din cauza unor probleme de sănătate care îl împiedică să ia parte în totalitate la noua provocare a acestui sezon. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 1 online 8 ianuarie 2024.

Prima ediție le-a surprins atât pe Tania Popa, cât și pe Paula Chirilă, care s-au dezis de la treaba pe care le-a dat-o nea Mărin și care au decis că este timpul să ia o pauza bine meritată la scurt timp după ce au început-o.

Cele două vedete au considerat că este momentul de a lua o pauza, așa că au decis să se așeze pe o căpiță. Cu toate acestea, nea Mărin a aflat rapid de escapada lor de la un localnic care le-a dat rapid de gol.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 1 reluare 8 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Tania a mărturisit faptul că era cu un ochi la Paula și cu un ochi la nea Mărin dacă vine să le tragă la răspundere, și, fără să se aștepte cu adevărat, chiar așa a și fost. În tot acest timp, nea Mărin a venit tiptil către cele două actrițe cu o praștie cu care urma să le lovească.

Tania a crezut că reușit să scape de atacul lui nea Mărin, care o alerga pe Paula Chirilă de zor, dar nu a fost chiar exact așa cum și-a imaginat. Cu toate acestea, nea Mărin a reușit să o lovească și pe ea cu praștia, chiar dacă se prefăcea că muncea. Cele două actrițe au avut parte de o aventură nebună alături de nea Mărin care le-a venit de hac pentru chiulul de la muncă. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 1 online 8 ianuarie 2024 complet.